Το Downton Abbey επιστρέφει στο σινεμά - The Daily Owl
fade
31635
post-template-default,single,single-post,postid-31635,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Το Downton Abbey επιστρέφει στο σινεμά

Εδώ και πολύ καιρό παρακολουθούμε τις δηλώσεις των συντελεστών της σειράς Downton Abbey, καθώς και αυτές των ηθοποιών της, να επιβεβαιώνουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ότι θα υπάρξει συνέχεια της σειράς στη μεγάλη οθόνη.

 

Σύμφωνα με το Variety, η ταινία Downton Abbey είναι πλέον γεγονός! 

 

 

 

O Michael Edelstein, πρόεδρος της NBCUniversal International Studios δήλωσε ότι οι συντελεστές δουλεύουν πάνω στο σενάριο και ότι θα βρουν τρόπο να συντονίσουν το καστ. Ο δημιουργός της σειράς Julian Fellowes έχει αναλάβει τη συγγραφή του σεναρίου. 

 

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της NBCUniversal, η παραγωγή θα ξεκινήσει μέσα στο 2018, οπότε η ταινία θα προβληθεί στα τέλη του ή το 2019. 

 

No Comments

Post a Comment