Το Καφέ της Χαράς | Η πρώτη φωτογραφία της Βάλιας και του Μάνου - The Daily Owl
fade
63158
post-template-default,single,single-post,postid-63158,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Το Καφέ της Χαράς | Η πρώτη φωτογραφία της Βάλιας και του Μάνου

Ο Χάρης Ρώμας, συνδημιουργός της σειράς Το Καφέ της Χαράς, που θα κάνει ξανά πρεμιέρα στις 31 Δεκεμβρίου στον ΑΝΤ1 με αφορμή τα 30 χρόνια από την ίδρυση του τηλεοπτικού σταθμού, δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της Βάλιας (Έφη Ρασσιά) και του Μάνου (Πάρις Σκαρτσολιάς) από τα γυρίσματα της σειράς. 

 

 

 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι σήμερα για την υπόθεση των νέων επεισοδίων, η Βάλια είναι πια δικηγόρος και επιστρέφει στο χωριό ώστε να διερευνήσει τα αίτια ενός εμπρησμού που κατέστρεψε το οίκημα που στέγαζε κάποτε το Καφέ της Χαράς, ενώ ο Μάνος (όχι πια Μανωλάκης) επιβλέπει τα κτήματα του πατέρα του και είναι αρραβωνιασμένος με τη γιατρό του χωριού. Όπως όλα δείχνουν, ένας έρωτας θα αναγεννηθεί ανάμεσα στους δυο παλιούς φίλους, πράγμα που θα έχει συνέπειες στις σχέσεις με τους γονείς τους. Στο ρόλο της γιατρού θα είναι η νεαρή ηθοποιός Μαριαλένα Ροζάκη.

 

 

Πριν λίγες ημέρες δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser της σειράς, ενώ σύντομα περιμένουμε και το πρώτο πλήρες trailer. 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Το Καφέ της Χαράς: Η νέα δήμαρχος και ένας γάμος που δεν περιμέναμε

Ο νέος ιδιοκτήτης του καφενείου στο Καφέ της Χαράς

Πώς θα θέλαμε να δούμε τους πρωταγωνιστές του Καφέ της Χαράς στα νέα επεισόδια

Το Καφέ της Χαράς: Πρώτη φωτογράφηση των ηθοποιών για τα νέα επεισόδια

Κλειστό θα είναι το “lounge καφέ” στα νέα επεισόδια του Καφέ της Χαράς

Οι τρεις νέοι χαρακτήρες που θα δούμε στο Καφέ της Χαράς

Όσα γνωρίζουμε για τα νέα επεισόδια του Καφέ της Χαράς

Το Καπέλο της Επιλογής πηγαίνει στο Καφέ της Χαράς!

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment