Πρώτες φωτογραφίες από την Τράπεζα Gringotts στα Harry Potter Studios - The Daily Owl
fade
51732
post-template-default,single,single-post,postid-51732,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Πρώτες φωτογραφίες από την Τράπεζα Gringotts στα Harry Potter Studios

Ένας από τους σημαντικότερους χαριποτερικούς προορισμούς, τα studios της Warner Bros. στο Λονδίνο αποκτά νέα προσθήκη, η οποία δεν είναι άλλη από την Τράπεζα Gringotts. Η επέκταση στο Warner Bros. Studio Tour του Λονδίνου ανακοινώθηκε λίγους μήνες πριν και ενθουσίασε τους φανς του Χάρι Πότερ και του μαγικού του κόσμου. 

 

Από τις 6 Απριλίου θα είναι ανοικτή για το κοινό η Μαγική Τράπεζα Gringotts στα Studios της Warner Bros. στο Λονδίνο, με έκταση 16.500 τετραγωνικά πόδια. Η αίθουσα θα είναι ακριβώς αυτή της εισόδου στην τράπεζα, όπως την είδαμε στις ταινίες Χάρι Πότερ. Κατά την επίσκεψή τους, οι χαριποτερόφιλοι θα μπορούν να δουν τα γραφεία των ξωτικών με τα χιλιάδες νομίσματα, το περιεχόμενο του θησαυροφυλακίου των Lestrange, καθώς και τα προσθετικά των κοστουμιών του Warwick Davis, που υποδύθηκε τον Griphook. 

 

Οι πρώτες φωτογραφίες και το πρώτο teaser βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα, με τους Warwick Davis (Griphook και Flitwick), James και Oliver Phelps (Fred and George Weasley) να είναι οι πρώτοι επισκέπτες.

 

 

 

 

Μπορείτε να κλείσετε από τώρα τα εισιτήριά σας για την επίσκεψη στην Grignotts (και την Αίθουσα Αναψυχής Gryffindor, τη Διαγώνιο Αλέα και την πλατφόρμα 9 3/4), κάνοντας κλικ εδώ. Κι αν είναι να ταξιδέψετε στο Λονδίνο για τον λόγο αυτό, εδώ βρίσκεται μια λίστα με όλους τους χαριποτερικούς προορισμούς που αξίζει να επισκεφθείτε έστω μια φορά!

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Τα πιο σημαντικά κτίρια στον κόσμο του Harry Potter

O μαγικός κόσμος του Harry Potter στο θεματικό πάρκο του Orlando

Tα studios του Harry Potter στην Αγγλία

Χαριποτερικοί προορισμοί για να επισκεφτείς έστω μια φορά

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment