Πρωταγωνιστής του Game of Thrones στην 3η σεζόν American Gods - The Daily Owl
fade
63003
post-template-default,single,single-post,postid-63003,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Πρωταγωνιστής του Game of Thrones στην 3η σεζόν American Gods

Ο Iwan Rheon, που υποδύθηκε έναν από τους πιο μισητούς χαρακτήρες του Game of Thrones, τον Ramsay Bolton, θα πρωταγωνιστήσει στην 3η σεζόν της σειράς φαντασίας American Gods, σε έναν κόντρα ρόλο, καθώς θα υποδυθεί το καλοκάγαθο ξωτικό.

 

 

 

 

Στην 3η σεζόν της σειράς θα πρωταγωνιστήσουν και οι Danny Trejo (Mr. World) και Dominique Jackson (Pose), ενώ γκεστ εμφανίσεις θα κάνουν και οι Marilyn Manson και Herizen Guardiola. Σύμφωνα με την περίληψη της υπόθεσης, ο Shadow θα εγκατασταθεί σε μια ειδυλλιακή πόλη του Wisconsin, όπου θα ανακαλύψει ένα σκοτεινό μυστικό, καθώς παράλληλα θα πραγματοποιεί ένα σημαντικό για τον ίδιο πνευματικό ταξίδι. 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Οι καλύτερες νέες σειρές φαντασίας που είδαμε το 2019

Ragnarok: Η νέα σειρά φαντασίας του Netflix με τον πρωταγωνιστή του SKAM

Το sequel των Vikings “εισβάλλει” στο Netflix

Oι νέες ταινίες και σειρές που έρχονται στο Netflix τον Δεκέμβριο

The Witcher: Trailer και ημερομηνία πρεμιέρας για την πολυαναμενόμενη σειρά φαντασίας

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment