Ο Tom Felton υποδύεται τον Ντράκο Μαλφόι στη σειρά "The Flash"; - The Daily Owl
fade
23708
post-template-default,single,single-post,postid-23708,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ο Tom Felton υποδύεται τον Ντράκο Μαλφόι στη σειρά “The Flash”;

Ξεκίνησε ο τρίτος κύκλος επεισοδίων του The Flash και ήδη έχουμε αρκετές ανατροπές. Ο αγαπημένος μας υπερήρωας άλλαξε το χωροχρονικό συνεχές και αυτό είχε κάποιες σημαντικές συνέπειες ως προς τη ζωή του περίγυρού του. Μια άλλη συνέπεια ήταν ν’ αποκτήσει, χωρίς να το ξέρει, ένα συνεργάτη. Ο συνεργάτης αυτός λέγεται Τζούλιαν Άλμπερτ και δεν είναι άλλος από τον αγαπημένος μας Tom Felton, που είχε υποδυθεί με επιτυχία τον Ντράκο Μαλφόι στις ταινίες Χάρι Πότερ.

 

Ο νέος αυτός ρόλος του Tom δεν απέχει και πολύ απ’ αυτόν του Μαλφόι, μιας και ενσαρκώνει ακόμα μία φορά τον σνομπ και ενοχλητικό ανταγωνιστή ενός αγαπημένου πρωταγωνιστή και φυσικά υπάρχει αμοιβαία αντιπάθεια μεταξύ των δύο προσώπων. Η μόνη διαφορά είναι ότι δεν έχει αποκαλέσει τον Μπάρι λασποαίματο… ακόμα. Άλλη μία ομοιότητα είναι ότι αμφότεροι ο Flash, και ο Χάρι Πότερ έχουν ως σύμβολό τους την αστραπή.

 

Ο Τζούλιαν έρχεται ν’ ακυρώσει την άποψη της Φελίσιτι ότι όλοι αγαπούν τον Μπάρι. Τελικά, υπάρχουν και κάποιοι, που δεν τους αρέσει η πουτίγκα. Ο λόγος που ο Τζούλιαν δε συμπαθεί τον Μπάρι είναι, γιατί δε μπορεί να πειστεί ότι είναι τόσο καλός όσο δείχνει και πιστεύει ότι κρύβει κάποιο μυστικό. Βέβαια, δεν έχει απόλυτο άδικο για τις υποψίες του, μιας και ο Μπάρι του έκλεψε υλικό από τη δουλειά του και κατόπιν παρίστανε τον πολιτικό μετά την εκλογή του… συγγνώμη τον ανίδεο εννοούσα.

 

Ο Μπάρι θα πρέπει να φανεί ιδιαίτερα προσεχτικός με τον Τζούλιαν. Ο δεύτερος μετά το τελευταίο συμβάν θα είναι ιδιαίτερα καχύποτος με τον πρώτο και ως εγκληματολόγος μπορεί να μη δυσκολευτεί να ανακαλύψει ότι είναι ο Flash. Εξάλλου, έχει εκπαιδευτεί να βρίσκει και να ερευνά στοιχεία και μάλιστα ειδικός για μετανθρώπους. Η Άιρις χρειάστηκε ένα χρόνο, για να ανακαλύψει την κρυφή ταυτότητα του φίλου της και ήταν μόνο μια δημοσιογράφος.

 

Επίσης, είναι ιδιαίτερα ύποπτο το γεγονός ότι ο Τζούλιαν εμφανίζεται παράλληλα με το νέο μεγάλο κακό, τον Δρ. Αλχημιστή. Μήπως αυτοί οι δύο συνδέονται με κάποιον τρόπο ή είναι τυχαία η εμφάνισή τους; Όποια και να είναι η αλήθεια ο Μπάρι επιτέλους απέκτησε έναν αντίπαλο, ο οποίος δεν έχει προς το παρόν υπερφυσικές δυνάμεις και θα τον προκαλέσει σε διαφορετικό επίπεδο. Επομένως, θα πρέπει να τον αντιμετωπίσει βασιζόμενος στις επαγγελματικές του γνώσεις και το καλό του χαρακτήρα και όχι στην ταχύτητά του.

TheoMentz

Πετάω μαζί με τις μάγισσες, ιππεύω δράκους, κάνω σκανταλιές μαζί με τα ξωτικά και κολυμπάω μαζί με τις γοργόνες, αλλά κατά βάθος είμαι ένα απλό παιδί.

No Comments

Post a Comment