Ο αλχημιστής Nicholas Flamel θα εμφανιστεί στο Fantastic Beasts 2 - The Daily Owl
fade
33528
post-template-default,single,single-post,postid-33528,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Ο αλχημιστής Nicholas Flamel θα εμφανιστεί στο Fantastic Beasts 2

Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση του Pottermore, o χαρακτήρας του Νicholas Flamel θα εμφανιστεί στη δεύτερη ταινία της σειράς Fantastic Beasts and Where to Find Them.

 

 

 

H πρώτη αναφορά στον κόσμο της Τζ.Κ. Ρόουλινγκ σχετικά με το συγκεκριμένο ήρωα, τον οποίο θα υποδυθεί στο σινεμά ο Brodis Jodorowsky, γιος του Χιλιανού σκηνοθέτη Alejandro Jodorowsky, είχε γίνει στο βιβλίο και την ταινία “Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος“. 

 

 

 

Brontis Jodorowsky

 

 

 

 

                                                         

                                                           Λίγες πληροφορίες για τον Nicholas Flamel

 

    Ο Νicholas Flamel ήταν ιστορικό πρόσωπο το οποίο έζησε στη Γαλλία τον 14ο αιώνα και από τον οποίο η Ρόουλινγκ εμπνεύστηκε για να γράψει τον συγκεκριμένο χαρακτήρα στα βιβλία της. Στο Παρίσι υπάρχει δρόμος με το όνομά του. Ο πραγματικός Flamel έμεινε στην ιστορία λόγω της φήμης ότι πράγματι κατάφερε να κατασκευάσει τη φιλοσοφική λίθο και να ζήσει εκατοντάδες χρόνια. Αντίστοιχα, είναι ο κατασκευαστής της Φιλοσοφικής Λίθου και στον κόσμο του Harry Potter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   O γνωστός αλχημιστής αποφοίτησε σχολείο μαγείας Beauxbaton στις Γαλλικές Άλπεις, όπου γνώρισε τη γυναίκα του, Paranelle. Παρόλο που μπορούσε να χρησιμοποιήσει τη Φιλοσοφική Λίθο για να γίνει πλούσιος, καθώς η  πέτρα μπορούσε να μετατρέψει οποιοδήποτε μέταλλο σε χρυσό, αποφάσισε να παρατείνει τη ζωή του και να φτάσει στην ηλικία των 690 χρόνων! Το θέμα της Φιλοσοφικής Λίθου έρχεται ξανά στο προσκήνιο κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους φοίτησης του Harry στο Ηogwarts, όταν ο Voldermont με τη βοήθεια του καθηγητή Quirrel προσπάθησε να την κλέψει προκειμένου να αποκαταστήσει τη φυσική του παρουσία.

 

 

 

 

 

ΠΗΓΕΣ

Avatar

"Zω σε ένα κόσμο γεμάτο χορό, ιστορία, γράψιμο και φανταστικούς χαρακτήρες." Proud Griffindor!

No Comments

Post a Comment