Οικογενειακά μυστικά | Fjällbacka #3 - The Daily Owl
fade
58522
post-template-default,single,single-post,postid-58522,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Οικογενειακά μυστικά | Fjällbacka #3

Στην παγωμένη Φιελμπάκα, η ζωή κυλά ήρεμα. Η – πλέον – μητέρα Ερίκα Φαλκ πασχίζει να αντεπεξέλθει στα καθήκοντά της, μιας κι ο σύζυγός της, Πάτρικ, είναι καθημερινώς πνιγμένος στη δουλειά στο αστυνομικό τμήμα. Ένας αιφνίδιος πνιγμός, ωστόσο, διαταράσσει την ηρεμία της μικρής πόλης και οι πάντες βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα. Όταν ο Πάτρικ αναλαμβάνει την υπόθεση, ανακαλύπτει πως ίσως να μην πρόκειται για ατύχημα και το πνιγμένο κορίτσι δεν του είναι άγνωστο. Καθώς τα πράγματα περιπλέκονται, οι υποψίες για εγκλήματα και μυστικά από το παρελθόν πολλαπλασιάζονται και η αστυνομία βρίσκεται σε αδιέξοδο.

 

 

 

Σε ένα βιβλίο με πλοκή που θυμίζει λαβύρινθο, δε λείπει το μυστήριο και η αίσθηση θρίλερ. Μια ιστορία που προκαλεί ρίγος κι αδιάκοπη αγωνία στον αναγνώστη, η οποία εξελίσσεται συνεχόμενα και στην οποία τα γεγονότα ξεδιπλώνονται το ένα μετά το άλλο.

 

Από την Καμίλα Λέκμπεργκ, τη βασίλισσα του αστυνομικού μυθιστορήματος, το Οικογενειακά Μυστικά είναι το τρίτο βιβλίο της σειράς Φιελμπάκα και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

 

Διαβάστε ακόμα:

Καμίλα Λέγκμπεργκ, η βασίλισσα του αστυνομικού μυθιστορήματος

Uglies: Ένα βιβλίο του Σκοτ Γουέστερφιλντ

“Kάτι Χαμογελάει στις Σκιές”, του Ηλία Φουντούλη

Σελήνη, ένα βιβλίο της Μαρίνας Πετροπούλου

Greenleaf

Booklover / Marine scientist in the making / Avocado addict / Deadass romantic & I also write poems

No Comments

Post a Comment