Νέο trailer για τη 2η σεζόν The Crown - The Daily Owl
fade
34277
post-template-default,single,single-post,postid-34277,single-format-gallery,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Νέο trailer για τη 2η σεζόν The Crown

H 2η σεζόν The Crown θα είναι διαθέσιμη για streaming στο Netflix στις 8 Δεκεμβρίου. Η σειρά αφηγείται τη ζωή της Βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ, την οποία υποδύεται η Claire Foy, μετά το θάνατο του πατέρα της και την ενθρόνισή της. Στο ρόλο του συζύγου της Ελισάβετ, πρίγκιπα Φιλίππου, είναι ο Matt Smith. 

 

Σύμφωνα με τον δημιουργό της σειράς Peter Morgan, η 2η σεζόν θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στη ζωή του Φιλίππου, αλλά και του μικρού πρίγκιπα Καρόλου. Στη 2η σεζόν θα κάνουν και την πρώτη τους εμφάνιση στη σειρά οι Matthew Goode, στο ρόλο του Antony Armstrong – Jones, δηλαδή του Lord Snowdon, συζύγου της πριγκίπισσας Μαργαρίτας, καθώς και ο Michael C. Hall στο ρόλο του John F. Kennedy. 

 

Από την 3η σεζόν η Claire Foy θα αντικατασταθεί από την Olivia Colman, καθώς η σειρά θα προχωρήσει αρκετά χρόνια μπροστά, ώστε στις 6 σεζόν να έχει φτάσει μέχρι τη δεκαετία που διανύουμε. 

 

 

Παρακολουθήστε το νέο trailer της 2ης σεζόν The Crown: 

 

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment