Νέα σειρά εποχής και φαντασίας: "The Strange Case of the Alchemist's Daughter" - The Daily Owl
fade
46387
post-template-default,single,single-post,postid-46387,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Νέα σειρά εποχής και φαντασίας: “The Strange Case of the Alchemist’s Daughter”

To βιβλίο της Theodora Goss The Strange Case of the Alchemist’s Daughter θα γίνει σειρά από το CW, σύμφωνα με πληροφορίες του Variety. Ο AJ Marechal έχει αναλάβει το σενάριο, ενώ προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί το όνομα του σκηνοθέτη.

 

 

 

Το μυθιστόρημα, που διαδραματίζεται στο Βικτοριανό Λονδίνο, αφηγείται την ιστορία των κορών που έχουν αποκτήσει οι Dr. Jekyll και Mr. Hyde. Η μια ανακαλύπτει την ύπαρξη της άλλης όταν συναντιούνται με τα παιδιά άλλων διάσημων λογοτεχνικών πρωταγωνιστών, με σκοπό να επιλύσουν το μυστήριο μιας σειράς από ειδεχθείς φόνους.

 

To βιβλίο της Goss, The Strange Case of the Alchemist’s Daughter, είναι το πρώτο βιβλίο της σειράς The Extraordinary Adventures of the Athena Club, που εκδόθηκε το 2017. 

 

Διαβάστε ακόμα:

Λιγότερο γνωστές σειρές για τη βικτοριανή εποχή

Τhe Nevers: H νέα βικτοριανή sci-fi σειρά από τον δημιουργό της Buffy

Δέκα βρετανικές μίνι σειρές εποχής

Dracula: Έρχεται η νέα σειρά εποχής από τους δημιουργούς του Sherlock

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment