Νέα σειρά για τον George R. R. Martin - The Daily Owl
fade
22083
post-template-default,single,single-post,postid-22083,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Νέα σειρά για τον George R. R. Martin

Ο συγγραφέας του “Game of Thrones”, George R. R. Martin, ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του ιστολογίου Not A Blog πως η εταιρεία παραγωγής “Universal Cable Productions” (UCP), έχει αποκτήσει δικαιώματα τηλεοπτικής προσαρμογής για τη σειρά βιβλίων του “Wild Cards”

 

wild cardss

 

 

Η ιστορία των βιβλίων ξεκινά  στις 15 Σεπτεμβρίου 1946, όταν ένας εξωγήινος ιός απελευθερώθηκε στον ουρανό του Μανχάταν και σύντομα εξαπλώθηκε σε όλη τη Γη. Από όσους μολύνθηκαν, το 90% βρήκε φρικτό θάνατο, το 9% μεταμορφώθηκε σε τζόκερ, ενώ μόλις το 1% των κατοίκων της γης είχαν την τύχη να αποκτήσουν απίθανες δυνάμεις και να μεταμορφωθούν σε άσους.  Ο κόσμος δεν θα ήταν ποτέ ξανά ο ίδιος.

 

 

 

 

Το σύμπαν των “Wild Cards” είναι τεράστιο και συναρπαστικό και θυμίζει πολύ τον κόσμο της Marvel και της DC, αν και είναι πιο τραχύ και ρεαλιστικό, πλημμυρισμένο από μια πληθώρα χαρακτήρων τόσο μεγάλων όσο και μικρών.

Avatar

Συντάκτρια άνευ χαρτοφυλακίου|Ενίοτε και με χαρτοφυλάκιο|Όταν μεγαλώσω θα γίνω η Πάστα Φλώρα Β'

No Comments

Post a Comment