Νέα για το τέλος του "Game of Thrones" - The Daily Owl
fade
21892
post-template-default,single,single-post,postid-21892,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Νέα για το τέλος του “Game of Thrones”

Ο νέος διευθυντής προγράμματος του τηλεοπτικού καναλιού HBO – στέγη του Game of Thrones και πολλών άλλων δημοφιλών σειρών – Casey Bloys, σε μια πρόσφατη εκδήλωση μίλησε για το μέλλον της σειράς και έδωσε μερικές χρήσιμες πληροφορίες. 

 

Μάθαμε λοιπόν, πως είναι πλέον επίσημο ότι η σειρά θα τελειώσει στην 8η σεζόν. Η έβδομη σεζόν, μέρος της οποίας θα γυριστεί στην Ισλανδία,  θα αποτελείται από 7 επεισόδια, ενώ η όγδοη ενδεχομένως από 6. Ωστόσο, είναι ακόμα πολύ ρευστός ο αριθμός των επεισοδίων της τελευταίας σεζόν. Αν και ο ίδιος θα επιθυμούσε η σειρά να επιμηκυνθεί για τουλάχιστον μερικές σεζόν ακόμα, ακολουθεί την επιθυμία των παραγωγών να σταματήσουν στην όγδοη. Η πιο ενδιαφέρουσα πληροφορία όμως είναι πως o Bloys δεν απέκλεισε την πιθανότητα ενός spin-off, αν φυσικά αυτό έχει δημιουργικά, κάποιο νόημα.

 

Τέλος, καθώς – όπως είναι ήδη γνωστό – η παραγωγή της έβδομης σεζόν θα καθυστερήσει, η σειρά δεν θα καταφέρει να είναι υποψήφια για κάποιο από τα βραβεία Emmy 2017. Για τα βραβεία Emmy 2016 όμως το “Game of Thrones” έχει συνολικά 23 υποψηφιότητες, περισσότερες από οποιαδήποτε άλλη σειρά. 

 

 

ΠΗΓΕΣ

Sophia Aurora Mavragani

Περήφανη μάγισσα Ravenclaw. Κάτοικος ενός κόσμου διαφορετικού, γεμάτου μαγεία..

No Comments

Post a Comment