Κάτι χαμογελάει στις σκιές | Ηλίας Φουντούλης - The Daily Owl
fade
43699
post-template-default,single,single-post,postid-43699,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Κάτι χαμογελάει στις σκιές | Ηλίας Φουντούλης

Τι μπορεί να συμβαίνει όταν ένας γάτος, μια απαγορευμένη αγάπη, μια κατσαριδομάνα, ένας δημοσιογράφος, ένας ντετέκτιβ από τη Σάμο, ένας δισεκατομμυριούχος που απεχθάνεται τον ωκεανό – κι όχι μόνο – μπαίνουν στο ίδιο βιβλίο; Ένα στοίχημα, ένα μοναστήρι, ακόμα και η ζούγκλα του Αμαζονίου, παρόλο που σε γενικές γραμμές δε σχετίζονται μεταξύ τους, έχουν ένα σίγουρο κοινό… μπορούν να εμφανίσουν αναπάντεχα πράγματα που θα γυρίσουν τη ζωή τούμπα.

 

 

 

17 διαφορετικές ιστορίες ποικίλου περιεχομένου, γεμάτες ενδιαφέρον, άλλες σοκαριστικές, άλλες τρομακτικές, ρεαλιστικές και σουρεαλιστικές. Μια ψυχαγωγική συλλογή διηγημάτων που ισορροπεί στον άξονα του black humor, και που διατηρεί τη συνεχή προσοχή του αναγνώστη. Ευκολοδιάβαστο, με απλή γραφή και δεξιοτεχνία όσον αφορά το χειρισμό του λόγου.

 

Από τον Ηλία Φουντούλη, κυκλοφόρησε το 2016 από τις Εκδόσεις Χρονικό, ενώ τον αμέσως επόμενο χρόνο απέσπασε το Βραβείο Βιβλίου Public στην κατηγορία Ελληνικό Διήγημα.

Greenleaf

Booklover / Marine scientist in the making / Avocado addict / Deadass romantic & I also write poems

No Comments

Post a Comment