Θέλετε να δείτε το βίντεό σας δημοσιευμένο στο κανάλι της Τζ. Ρόουλινγκ στο YouTube; - The Daily Owl
fade
23852
post-template-default,single,single-post,postid-23852,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Θέλετε να δείτε το βίντεό σας δημοσιευμένο στο κανάλι της Τζ. Ρόουλινγκ στο YouTube;

Το κανάλι της Τζόαν Ρόουλινγκ στο YouTube, J.K. Rowling’s Wizarding World , ανακοίνωσε πως πρόκειται να ανεβάζει βίντεο φτιαγμένα από λάτρεις του μαγικού κόσμου του Χάρι Πότερ και των Φανταστικών Ζώων.

 

Οι κατηγορίες των βίντεο για τις οποίες ενδιαφέρεται το κανάλι είναι οι εξής:

 

  • Παιχνίδι Ρόλων/Cosplay: Δείξτε πώς μπορείτε να δώσετε ζωή σε χαρακτήρες από τον κόσμο του Χάρι Πότερ και των Φανταστικών Ζώων μέσα από κουστούμια και μεταμφιέσεις 
  • Δημιουργίες/ DIY: Δείξτε πώς φαντάζεστε και φτιάχνετε αντικείμενα του μαγικού κόσμου. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται από χειροτεχνίες με σπιτικά υλικά, συνταγές και διακοσμήσεις έως fan art ζωγραφική, tutorial για μακιγιάζ κ.ά. 
  • Pottermore Ανακαλύψεις: Στείλε βίντεο στο οποίο θα έχετε καταγράψει τις αντιδράσεις σας όταν ανακαλύψατε τον Προστάτη σας, όταν ενταχθήκατε σε κάποιον από τους κοιτώνες του Χόγκουαρτς ή του Ιλβερμόρνυ ή όταν επιλέξατε το ραβδί σας, φυσικά στη σελίδα του Pottermore
  • Η Fan Συλλογή μου: Δείξτε τη συλλογή σας από αγαπημένα βιβλία, προϊόντα και συλλεκτικά αντικείμενα
  • Προκλήσεις: Με βάση την αγάπη σας για τον μαγικό κόσμο, ποια πρόκληση θα μπορούσατε να σκαρφιστείτε εσείς και οι φίλοι σας; 

 

Τα βίντεο  για να γίνουν δεκτά και να παρουσιατούν στο κανάλι θα πρέπει να:

 

· Είναι δημιουργικά και εξ ολοκλήρου δικά σας. 

 

Αποφύγετε να φαίνονται στο βίντεό σας λογότυπα άλλης μάρκας, όπως για παράδειγμα το σήμα μιας εταιρείας ρούχων πάνω στην μπλούζα που φοράτε ή πάνω σε κάποιο παιχνίδι, ή άλλα προϊόντα που θα φαίνονται στο φόντο. Αποφύγετε επίσης μουσική, βίντεο ή φωτογραφίες από άλλες ταινίες ή τηλεοπτικές σειρές. 

 

·  Είναι διάρκειας  5 – 15 λεπτών. Ένας ενδιάμεσος χρόνος θα ήταν το ιδανικό

 

·  Να είναι κατάλληλα. Βίντεο  από όλον τον κόσμο που δημιουργούν έμπνευση, είναι φιλικά και πολύ διασκεδαστικά είναι ό,τι καλύτερο. Για αυτό μη στέλνετε βίντεο με υβριστικό ή αγενές περιεχόμενο. 

 

Παρακαλείσθε να μην στείλετε παρωδίες, fan ταινίες, βίντεο με συρραφή σκηνών από ταινίες ή άλλο συναφές υλικό άλλης προέλευσης, παρουσίαση σελίδων από βιβλία, κριτικές βιβλίων, ταινιών ή άλλου περιεχομένου, προτάσεις για νέους χαρακτήρες ή νέες ιστορίες.

 

Πριν στείλετε το βίντεό σας βεβαιωθείτε πως αυτό είναι σύμφωνο με τις οδηγίες. Με την αποστολή του βίντεό σας για έγκριση, βεβαιώνετε πως συμφωνείτε με τους εξής όρους και προϋποθέσεις: Submission GuidelinesTerms of Use and Privacy Policy .

 

Η αποστολή των βίντεό σας θα πρέπει να γίνει εδώ

 

Καλή επιτυχία!

 

Avatar

Συντάκτρια άνευ χαρτοφυλακίου|Ενίοτε και με χαρτοφυλάκιο|Όταν μεγαλώσω θα γίνω η Πάστα Φλώρα Β'

No Comments

Post a Comment