Η Margot Robbie θα πρωταγωνιστήσει στο prequel του Ocean's 11 - The Daily Owl
fade
81366
post-template-default,single,single-post,postid-81366,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Η Margot Robbie θα πρωταγωνιστήσει στο prequel του Ocean’s 11

Η Margot Robbie, που αυτή την περίοδο συμμετέχει στα γυρίσματα της ταινίας Barbie, σε σκηνοθεσία της Greta Gerwig, ετοιμάζει μια νέα συνεργασία, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, αυτή τη φορά με την Warner Bros., η οποία ετοιμάζεται να αναβιώσει το franchise του Ocean’s 11.

 

 

H Robbie λοιπόν θα πρωταγωνιστήσει και θα είναι παραγωγός της νέας ταινίας που θα διαδραματίζεται στο διευρυμένο “σύμπαν” του Ocean, και θα αποτελεί prequel σε σκηνοθεσία του Jay Roach (Bombshell). To σενάριο θα γράψει η Carrie Solomon και σύμφωνα με τα λίγα που έχουν γίνει γνωστά για την υπόθεση, η ιστορία θα διαδραματίζεται τη δεκαετία του 1960 στην Ευρώπη. Η παραγωγή δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, αλλά η ιδέα ενός prequel, ειδικά με την Margot, μάς “ψήνει” ιδιαίτερα. 

 

 

 

 

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα σχετικά, το 2018, έγινε ακόμα μια προσπάθεια διεύρυνσης του “σύμπαντος” της ταινίας Ocean’s 11, με την ταινία Ocean’s 8, όπου βασική πρωταγωνίστρια ήταν η Sandra Bullock. Ποιοι και ποιες ηθοποιοί θα θέλατε να δείτε σε αυτό το prequel; Πείτε μας τη γνώμη σας!

 

 

Διαβάστε ακόμα:

10 πράγματα που δε γνωρίζατε για τη “Συμμορία των 11”

10 πράγματα που δε γνωρίζατε για τη “Συμμορία των 12”

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment