Επιστρέφει ο Henry Cavill στο ρόλο του Superman; - The Daily Owl
fade
68414
post-template-default,single,single-post,postid-68414,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Επιστρέφει ο Henry Cavill στο ρόλο του Superman;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Deadline, o Βρετανός ηθοποιός Henry Cavill βρίσκεται σε συζητήσεις με την Warner Bros. ώστε να εμφανιστεί ξανά στο ρόλο του Superman, στο διευρυμένο κινηματογραφικό σύμπαν της DC Comics

 

 

Παρότι δεν υπάρχουν σχέδια για κάποιο sequel της ταινίας Man of Steel, ο Cavill ίσως εμφανιστεί σε μελλοντικές παραγωγές που βασίζονται στα κόμικς της DC, όπως το sequel του Shazam, το sequel του Aquaman ή το Black Adam με τον Dwayne Johnson.

 

 

Η αποχώρηση του Cavill από το DCEU είχε γίνει γνωστή πριν από δυο χρόνια, παρότι καμία από τις δυο πλευρές δεν είχε ξεκαθαρίσει τη θέση της σε σχέση με το θέμα, ενώ το γεγονός πως ο σούπερ ήρωας δεν εμφανίστηκε ούτε στην ταινία Shazam είχε απογοητεύσει τους φανς του, καθώς θεωρούσαν δεδομένο πως ο Superman είχε “κρεμάσει τη στολή του για πάντα”. 

 

Στο μεταξύ η Warner Bros. ανακοίνωσε ότι το director’s cut του Zack Snyder για την ταινία Justice League θα προβληθεί, τελικά, από το HBO Max κάποια στιγμή στο μέλλον, παρά το ότι το κόστος του ίσως υπερβεί και τα 30 εκ. δολάρια. Προς το παρόν, περιμένουμε να δούμε την ταινία Wonder Woman 1984, της οποίας η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί εκ νέου για τον Αύγουστο. 

 

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε την εντυπωσιακή αφίσα της ταινίας Wonder Woman 1984

Oι ταινίες της DC Comics και της Warner Bros. σε χρονολογική σειρά

Επτά πράγματα που δε γνωρίζατε για την ταινία Wonder Woman

Οι πιο δημοφιλείς κακοί της Γκόθαμ Σίτι και αντίπαλοι του Μπάτμαν

Aquaman: έρχονται το Sequel & το spin off, που θα είναι ταινία τρόμου 

No Comments

Post a Comment