Είναι επίσημο: Το Joker θα αποκτήσει sequel - The Daily Owl
fade
62484
post-template-default,single,single-post,postid-62484,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Είναι επίσημο: Το Joker θα αποκτήσει sequel

Μπορεί στην αρχή ο Todd Phillips να είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο, ωστόσο μετά την τεράστια συνεχιζόμενη εμπορική επιτυχία του Joker, το sequel της ταινίας είναι επίσημα στα σκαριά. 

 

 

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το The Hollywood Reporter, ο Todd Phillips βρίσκεται σε συζητήσεις για να επιστρέψει στο σκηνοθετικό τιμόνι του sequel, σε ένα σενάριο που θα συγγράψει μαζί με τον Scott Silver. H Warner Bros. δεν αφήνει, φυσικά, την ευκαιρία αυτή να πάει χαμένη και έτσι ήδη έχει σχέδια για τη συνέχεια της ιστορίας του Arthur Fleck, τον οποίο υποδύεται μοναδικά ο Joaquin Phoenix. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επίσημα σχόλια από την πλευρά του σκηνοθέτη και του στούντιο σχετικά με το νέο. 

 

Η ταινία Joker ξεπέρασε σε εισπράξεις το ένα δις δολάρια και είναι μέχρι σήμερα η πιο εμπορική ταινία που βασίζεται σε κόμικ. Ο σκηνοθέτης είχε μιλήσει πριν λίγο καιρό για τυχόν συνέχεια της ιστορίας, επισημαίνοντας ότι δε θα μπορούσε να είναι το ίδιο “άγρια” με την ταινία που έκανε πρεμιέρα στις αρχές Οκτωβρίου, αλλά θα ήθελε να έχει την ίδια απήχηση. 

 

Διαβάστε ακόμα:

O Robert Pattinson είναι ο νέος Batman

Έρχεται η νέα Suicide Squad

Πρώτες φωτογραφίες από τη solο ταινία της Harley Quinn

Πότε θα γίνει τελικά η πρεμιέρα της ταινίας Wonder Woman 1984;

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment