Δυο νέα βιβλία από τον μαγικό κόσμο του Χάρι Πότερ - The Daily Owl
fade
32096
post-template-default,single,single-post,postid-32096,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Δυο νέα βιβλία από τον μαγικό κόσμο του Χάρι Πότερ

Φέτος συμπληρώθηκαν 20 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου βιβλίου της Τζ.Κ. ΡόουλινγκΟ Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος. Η Βρετανική Βιβλιοθήκη, με αφορμή τον εορτασμό της επετείου, διοργανώνει μια μεγάλη έκθεση με τίτλο Harry Potter – A History of Magic. Στο πλαίσιο της έκθεσης αυτής, που θα εγκαινιαστεί στις 20 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει ως τον προσεχή Φεβρουάριο, ο εκδοτικός οίκος Bloomsbury θα κυκλοφορήσει δυο νέα βιβλία για τον μαγικό κόσμο του Χάρι Πότερ.

 

 

 

 

Το πρώτο, επίσημο βιβλίο της έκθεσης Harry Potter: A History of Magic – The Book of the Exhibition θα περιλαμβάνει στοιχεία για το πρόγραμμα σπουδών του Hogwarts, ενώ το δεύτερο Harry Potter: A Journey Through a History of Magic θα περιλαμβάνει στοιχεία μαγικοϊστορίας, από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. 

 

 

 

 

 

Τα βιβλία θα περιλαμβάνουν επίσης χειρόγραφα της συγγραφέα και εικονογραφήσεις του Jim Kay. Ελπίζουμε ότι θα κυκλοφορήσουν και στα ελληνικά, έστω και μετά τις 20 Οκτωβρίου, που είναι η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας τους στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

H εικονογραφημένη έκδοση του πρώτου βιβλίου Χάρι Πότερ κυκλοφορεί στα ελληνικά

Δείτε τα νέα εξώφυλλα των βιβλίων Χάρι Πότερ

Kυκλοφορούν εικονογραφημένες οι Ιστορίες του Μπηντλ του Βάρδου

Κυκλοφόρησε η εικονογραφημένη έκδοση του βιβλίου Ο Χάρι Πότερ και ο Αιχμάλωτος του Αζκαμπάν

Δείτε την πανέμορφη έκδοση του πρώτου βιβλίου Harry Potter για Kindle

Ο Χάρι Πότερ και η Κάμαρα με τα Μυστικά: Μια πανέμορφη έκδοση

Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment