Γιατί το Quidditch είναι καλύτερο από το ποδόσφαιρο; - The Daily Owl
fade
19210
post-template-default,single,single-post,postid-19210,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Γιατί το Quidditch είναι καλύτερο από το ποδόσφαιρο;

Πριν ξεκινήσουμε το πρόγραμμά μας να σας ενημερώσουμε πως η αίθουσα κλιματίζεται και πως το Quidditch είναι το αγαπημένο άθλημα στον κόσμο του Χάρι Πότερ.

 

 

 

Έχουμε και λέμε:

 

*Στο κόσμο του Πότερ δεν υπάρχουν παράγκες.

*Είναι άλλο πράγμα να είσαι οπαδός του Ολυμπιακού κι άλλο ομάδας που έχει το όνομα «Οι Κουφιοκέφαλοι του Μπάνκορι».

*Γιατί σε ένα παιχνίδι Quidditch δεν θα τολμήσει ποτέ κανείς να ξεστομίσει: «Δεν θα γίνεις άνθρωπος ποτέεεε, Τζιμπρίλ Σισέε, Τζιμπρίλ Σισέε εε ε».

 

 

 

*Κανένας φίλος του αγωνίσματος δεν θα προσπαθήσει να διαλύσει το στάδιο επειδή έχασε η ομάδα του, όταν ξέρει πως υπάρχουν μέσα στο γήπεδο άνθρωποι που ξέρουν τι σημαίνει Avada Kedavra.

*Στο Quidditch δεν μπορεί να πέσει ο Καραγκούνης.

*Τα σκουπόξυλα δεν ντοπάρονται.

*Οι παίκτες του Quidditch δεν ζευγαρώνουν με ό,τι πατσαβουροειδές κυκλοφορεί στην πιάτσα.

*Το Quidditch είναι πραγματικά επικίνδυνο σπορ. Μπορεί στο ποδόσφαιρο να σου βρίσουν τη μάνα αλλά τουλάχιστον δεν υπάρχει η πιθανότητα να σου επιτεθεί βρικόλακας.

 

 

 

*Δίνει σε σχολιαστές τύπου Σπυρόπουλου την δυνατότητα να ξετυλίξουν τα ταλέντα τους. Φαντάσου ας πούμε τον Κατσουράνη πάνω στο σκουπόξυλο και τον εκφωνητή να λέει «Σαν περήφανος αετός στο περβόλι του ουρανού ξεχύνεται ο παίκτης της Εθνικής μας, σκίζει τον αέρα σαν βελούδο και ορμάει σαν αρπακτικό στον παίκτη της αντίπαλης ομάδας». Το βλέπω το Νόμπελ έρχεται.

* Το άθλημα των μάγων μπορεί να κρατήσει από ένα τέταρτο μέχρι 6 μήνες. Το άλλο δύο 45λεπτα, άντε και μια παράταση και έξω από την πόρτα.

*Υπάρχει ομάδα αντίστοιχη του ΠΑΟΚ και λέγεται «τα Σαΐνια του Φάλμουθ». Ο λόγος; Ένα θα σου πω. Το ρητό τους είναι: «Θα νικήσουμε αλλά κι αν δεν νικήσουμε, θα σπάσουμε κεφάλια».

*Στο Quidditch οι ομάδες δεν χωρίζονται ανά φύλο. Είναι μεικτές. Πράγμα που σημαίνει πως σε αγώνα θα μπορούσες να δεις το Σαμαρά να παίζει κόντρα στην Τασούλα Κελεσίδου.

 

 

 

*Υπάρχει προσποίηση που λέγεται «Βρόνσκι». Η Αλέκα Ντούρου μας ειδοποιούν από το κοντρόλ πως εύχεται και «Τουργκένιεφ».

*Οι οπαδοί των ομάδων δεν πλακώνονται αλλά μεταμορφώνουν ο ένας τον άλλον σε διάφορα ζώα. Πιο εντυπωσιακό από ένα βουλωμένο μάτι, όπως και να το κάνουμε.

*Τέλος, στο κόσμο του Πότερ οι μόνοι νονοί που υπάρχουν είναι αυτοί που σε βαφτίζουν.

 

DimMerlin

Ο Μάγος της Διπλανής Πόρτας | Stories are my Homeland | Minister for Magic at Cap Cap | Βρίσκω χαμένους ήρωες παραμυθιών | Γυρίζω και στο Μέρλιν

No Comments

Post a Comment