Αvengers: Endgame | Πώς προέκυψε η πιο χαρακτηριστική φράση της ταινίας; - The Daily Owl
fade
53815
post-template-default,single,single-post,postid-53815,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Αvengers: Endgame | Πώς προέκυψε η πιο χαρακτηριστική φράση της ταινίας;

Μετά την εικόνα ακολουθούν spoilers για όσους δεν έχουν δει την ταινία Avengers: Endgame:

 

 

 

 

Η πιο χαρακτηριστική φράση που ακούγεται στην ταινία των αδελφών Russo Αvengers: Endgame είναι, βέβαια, η φράση της μικρής Morgan Stark, κόρης του Tony Stark και της Pepper Potts προς τον μπαμπά της, I love you 3000. Πέντε χρόνια μετά το καταστροφικό snap, οι εναπομείναντες Avengers θρηνούν ακόμα, αλλά προσπαθούν να συνεχίσουν τη ζωή τους μέσα από την απώλεια. O Tony με την Pepper ζουν δίπλα σε μια λίμνη με την μικρή Morgan και ένα βράδυ που ο μπαμπάς της τη βάζει για ύπνο και της λέει “Σε αγαπάω πάρα πολύ”, εκείνη του απαντάει “Σε αγαπάω 3000”.

 

 

 

Σύμφωνα με τους σεναριογράφους της ταινίας, Christopher Marcus και Stephen McFeely, η προέλευση της φράσης ανήκει στα παιδιά του ίδιου του Robert Downey Jr. τα οποία του έδιναν αυτή την απάντηση κάθε φορά που τους έλεγε πως τα αγαπάει. Βέβαια, υπάρχει παράλληλα και η εκδοχή ενός φαν που υποστηρίζει πως στη φράση αυτή κρύβεται ένα ακόμα “πασχαλινό αβγό” της Marvel, αφού αν προσθέσεις το χρόνο διάρκειας όλων των ταινιών της, το άθροισμα είναι 2998 λεπτά, δηλαδή σχεδόν 3000. 

 

 

Σε κάθε περίπτωση, η φράση ήδη χρησιμοποιείται από τους φανς της Marvel για να δηλώσουν την αγάπη τους σε διάφορους χαρακτήρες του franchise, ειδικά αυτούς που δεν πρόκειται να ξαναδούμε στο συγκεκριμένο υπερ-ηρωικό σύμπαν.

 

 

Πηγές: 1, 2

 

Διαβάστε ακόμα:

Όλες οι ταινίες και σειρές της Marvel σε χρονολογική σειρά

Spider-Man: Far From Home | Trailer για τη νέα ταινία της Marvel

Tι χρειάζεται να θυμάστε για να δείτε την ταινία Avengers: Endgame

Όλες οι ταινίες της Disney που θα κυκλοφορήσουν το 2019

O Deadpool εισβάλλει στο trailer του Avengers: Endgame

Δείτε το trailer της Captain Marvel

Όλοι οι Avengers σε κατάταξη με βάση τις υπερδυνάμεις τους!

No Comments

Post a Comment