Αόρατο νήμα | Ένα μυθιστόρημα της Ευαγγελία Ευσταθίου - The Daily Owl
fade
58576
post-template-default,single,single-post,postid-58576,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Αόρατο νήμα | Ένα μυθιστόρημα της Ευαγγελία Ευσταθίου

Η ζωή της Ζάνας Σιδέρη ήταν πάντα δύσκολη. Από πολύ μικρή ηλικία αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει κακουχίες και προβλήματα. Τίποτα δεν ήταν μόνιμο και για εκείνη – η σταθερότητα ήταν κάτι άγνωστο. Τα πάντα όμως, παίρνουν μια απότομη τροπή, όταν στο δρόμο της συναντά την πάμπλουτη Μελίνα Κόρντας, με την οποία παρουσιάζει εντυπωσιακή ομοιότητα – κάποιοι ίσως έλεγαν πως μοιάζουν σα δυο σταγόνες νερό. Τότε, η Ζάνα υποχρεώνεται να τα παρατήσει όλα, να αφήσει τη ζωή που είχε γνωρίσει πίσω, και να ξεκινήσει μια νέα, ακόμη πιο αναπάντεχη κι άκρως επικίνδυνη.

 

 

 

Το αόρατο νήμα είναι ένα μυθιστόρημα φαντασίας, που συνδυάζει το μίσος με την αγάπη και την επιθυμία  για εκδίκηση. Τόσο γλαφυρό, που ο αναγνώστης αισθάνεται πως βρίσκεται μέσα στην ιστορία με αναπόσπαστο ενδιαφέρον, καθώς οι ζωές των ηρώων είναι πράγματι σα να κρέμονται από ένα πολύ λεπτό, αόρατο νήμα.

 

Το “Αόρατο Νήμα” της Ευαγγελίας Ευσταθίου, κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Λιβάνη.

 

Διαβάστε ακόμα:

Uglies: Ένα βιβλίο του Σκοτ Γουέστερφιλντ

“Kάτι Χαμογελάει στις Σκιές”, του Ηλία Φουντούλη

Σελήνη, ένα βιβλίο της Μαρίνας Πετροπούλου

Greenleaf

Booklover / Marine scientist in the making / Avocado addict / Deadass romantic & I also write poems

No Comments

Post a Comment