Ανακοινώθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας του sequel του ΙΤ - The Daily Owl
fade
33276
post-template-default,single,single-post,postid-33276,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας του sequel του ΙΤ

To πρώτο μέρος της κινηματογραφικής μεταφοράς του βιβλίου ΙΤ  του Stephen King κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα αυτή την Πέμπτη. Στο μεταξύ, οι συντελεστές της ταινίας ανακοίνωσαν ότι τo δεύτερο μέρος του βιβλίου θα μεταφερθεί στο σινεμά σε δυο χρόνια και συγκεκριμένα στις 6 Σεπτεμβρίου 2019.

 

 

 

Ο Gary Dauberman, ένας από τους σεναριογράφους της πρώτης ταινίας, ήδη έχει υπογράψει για να συνεργαστεί και στο σενάριο του sequel, ενώ στο σκηνοθετικό τιμόνι θα επιστρέψει και ο Andres Muschietti. Η ιστορία της 2ης ταινίας θα ξεκινάει 27 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης. Ο Bill Skarsgard, που υποδύεται τον Pennywise, δήλωσε πως ελπίζει η δεύτερη ταινία να εξερευνά περισσότερο τις μεταφυσικές πλευρές του βιβλίου του Stephen King. 

 
Meta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment