Άλμπους Ντάμπλντορ: Η μεγάλη επιστροφή! - The Daily Owl
fade
24094
post-template-default,single,single-post,postid-24094,single-format-standard,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.1,flow-ver-1.6.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Άλμπους Ντάμπλντορ: Η μεγάλη επιστροφή!

Η ανακοίνωση της κινηματογραφικής μεταφοράς των περιπετειών του  Νιούτ Σκαμάντερ στην Αμερική, χαροποίησε ιδιαίτερα τους φαν του Χάρι Πότερ, αφού μέσα από τη ζωή του γνωστού ζωομάγου θα τους δινόταν η ευκαιρία να “ξαναχαθούν”μέσα στον αγαπημένο και οικείο μαγικό κόσμο της Τζόαν Ρόουλινγκ. Όμως αυτό δεν ήταν αρκετό. Πολλοί θαυμαστές του μικρού μάγου επιθυμούσαν να δουν χαρακτήρες γνώριμους από τα βιβλία και τις ταινίες “Χάρι Πότερ” να έχουν ενεργό ρόλο και στις περιπέτειες του Νιούτ Σκαμάντερ και πιο συγκεκριμένα, επιθυμούσαν να δουν ξανά τον αγαπημένο διευθυντή του Χόγκουαρτς, Άλμπους Ντάμπλντορ.

 

Μετά την πληροφορία εκ μέρους των συντελεστών της ταινίας “Φανταστικά Ζώα Και Πού Βρίσκονται” πως κατά τη διάρκειά της θα παρακολουθήσουμε και την άνοδο του σκοτεινού μάγου – και εχθρού του Άλμπους Ντάμπλντορ – Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ, όλοι ήταν πια σίγουροι για την μεγάλη επιστροφή του αγαπημένου μάγου αλλά κανείς δεν ήξερε σε ποια από τις πέντε ταινίες πρόκειται να τον ξανασυναντήσουμε.

 

Αυτή την απορία ήρθε να λύσει ο σκηνοθέτης της ταινίας, Ντέιβιντ Γέιτς, σε μια συνέντευξη που παραχώρησε λίγες ώρες πριν. Συγκεκριμένα, ο Γέιτς ανέφερε:”Ο Ντάμπλντορ θα εμφανιστεί στη δεύτερη ταινία “Φανταστικά Ζώα Και Πού Βρίσκονται” και θα έχει ένα-δυο καλές σκηνές μαζί με τον Νιούτ… Συζητάμε για το ποιος θα παίξει τον ρόλο του Άλμπους, κάθε πρόταση θα βοηθούσε”.

 

Όπως ήταν αναμενόμενο τον ρόλο του Ντάμπλντορ δεν θα ενσαρκώσει ξανά ο Μάικλ Γκάμπον, αφού οι ταινίες με πρωταγωνιστή τον Νιούτ Σκαμάντερ διαδραματίζονται στη δεκαετία του 1920, πράγμα που σημαίνει πως ο διευθυντής του Χόγκουαρτς τότε ήταν πολύ νέος, οπότε θα πρέπει να τον ενσαρκώσει και κάποιος νεώτερος ηθοποιός. 

 

Τέλος, ο γνωστός σκηνοθέτης επιβεβαίωσε πως ο Τζόνι Ντεπ θα ενσαρκώσει τον Γκρίντελβαλντ, σημειώνοντας πως για έναν εμβληματικό χαρακτήρα σαν αυτόν, χρειαζόταν ένας ηθοποιός αντίστοιχου βεληνεκούς για αυτό και εξ αρχής απευθύνθηκαν στον διάσημο ηθοποιό. 

 

 

ΠΗΓΕΣ

Avatar

Συντάκτρια άνευ χαρτοφυλακίου|Ενίοτε και με χαρτοφυλάκιο|Όταν μεγαλώσω θα γίνω η Πάστα Φλώρα Β'

No Comments

Post a Comment