Οι υπερηρωικές παρέες που έγραψαν ιστορία - The Daily Owl
fade
34538
post-template-default,single,single-post,postid-34538,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Οι υπερηρωικές παρέες που έγραψαν ιστορία

Η ταινία Justice League έρχεται να μας συστήσει την ομάδα υπερηρώων που φτιάχνει ο Bruce Wayne (δεν μπορώ ακόμα να αποκαλέσω τον Ben Affleck, Batman) μαζί με τη Wonder Woman για να σώσουν την ανθρωπότητα. Ήδη από τo Batman Vs Superman γνωρίζαμε πώς η ομάδα αυτή θα αποτελείται από τον Khal Aquaman Drogo, τον indie Flash και τον Cyborg.

 

 

 

Μετά την τεράστια επιτυχία που είχε η ταινία της Wonder Woman η DC ευελπιστεί να χτίσει με επιτυχία το κινηματογραφικό της σύμπαν. Ήδη ετοιμάζονται κι οι ταινίες για τους υπόλοιπους ήρωες με πρώτη αυτή του Aquaman που θα κυκλοφορήσει το Δεκέμβριο του 2018.

 

Με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας, ας δούμε ποιες άλλες φορές οι υπερήρωεες έγιναν ομάδα ή κλίκα για να εξοντώσουν ό,τι κι αν ήταν αυτό που απειλούσε τη γη. 

 

 

 

 

Φυσικά όταν αναφέρεσαι στο Justice League δε γίνεται να αποφύγεις τη σύγκριση με τους Avengers και τις ταινίες που έχουν προκύψει από αυτούς. Πλέον η Marvel παρουσιάζει την ομάδα των Εκδικητών και στις ταινίες που αφορούν μεμονωμένους ήρωες όπως στο τελευταίο Captain America που εκτός του Iron Man είδαμε για πρώτη φορά το νέο Spiderman και τον Black Panther, η ταινία του οποίου πρόκειται να κυκλοφορήσει το Φεβρουάριο του 2018. Η τρίτη συνέχεια των Avengers έρχεται στους κινηματογράφους στα μέσ 2018 και μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι σε αυτή οι Avengers θα συμμαχήσουν με τους Guardians of the Galaxy.

 

 

 

 

 

Οι Guardians of the Galaxy είναι ίσως η πιο φαν ομάδα που έχουμε δει μέχρι σήμερα και σίγουρα με το καλύτερο soundtrack αφού στη διάρκεια των δύο ταινιών ακούμε κλασικές επιτυχίες των 80s από τις κασέτες που έχει κρατήσει ως ενθύμιο ο Peter Quill από τη μητέρα του. Η ομάδα αυτή είναι επίσης η μοναδική ομάδα η οποία δεν αποτελείται από ανθρώπους αλλά από εξωγήινους, ένα θυμωμένο Ρακούν και τον Groot, ένα πλάσμα που μοιάζει με δέντρο. 

 

 

 

 

 

Οι Xmen είναι η ομάδα μεταλλαγμένων της Marvel για τους οποίους έχουν ήδη γίνει δύο τριλογίες, η πρώτη πιο ποπ στις αρχές του 2000 ενώ η δεύτερη κάποια χρόνια λειτούργησε ως prequel της πρώτης και προσπάθησε να εξηγήσει περισσότερο το τι σημαίνει να είσαι διαφορετικός. Μεγάλος κερδισμένος κι από τις όλες τις ταινίες αυτές ο Wolverine Hugh Jackman που έκανε την δικιά του σειρά ταινιών με πιο πρόσφατη το μελαγχολικό – κι όμως, υπάρχουν και τέτοιες ταινίες υπερηρώων – Logan. Τον Απρίλιο του 2018 περιμένουμε το The New Mutants, η τρίτη τριλογία που θα αφορά το σύμπαν των μεταλλαγμένων. 

 

 

 

 

 

Οι Defenders μπορούμε να πούμε πως είναι η τηλεοπτική έκδοση των Avengers. Το Netflix στην προσπάθεια του να φτιάξει το δικό του σύμπαν υπερηρώων μας σύστησε τους τέσσερις ήρωες του Hells KitchenDaredevil, Jessica Jones, Luke Cage και Iron Fistμέσα από τις δικές τους σειρές, τους έβαλε να συναντηθούν και να παλέψουν με το Hand. H ιστορία των Defenders συνεχίζεται αφού στις 17 Νοέμβρη streamαρει ο Punisher, ήρωας τον οποίο συναντήσαμε για πρώτη φορά στο δεύτερο κύκλο του Daredevil.

 

 

 

Πηγή εξωφύλλου: Timetravel6000v2

KTKKTK

Είπα στον Στέφανο ποιοι είναι αυτοί οι κύριοι, εδώ.

No Comments

Post a Comment