Πολεμική ατμόσφαιρα επικρατεί στο νέο trailer του «Πλανήτη Των Πιθήκων» - The Daily Owl
fade
29221
post-template-default,single,single-post,postid-29221,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Πολεμική ατμόσφαιρα επικρατεί στο νέο trailer του «Πλανήτη Των Πιθήκων»

Στο νέο trailer της ταινίας «War for the Planet of the Apes» κυριαρχεί τεταμένη πολεμική ατμόσφαιρα και μας προϊδεάζει για την αναπόφευκτη σύγκρουση μεταξύ των πιθήκων και των ανθρώπων.

 

Εντυπωσιακά εφέ και καταιγιστική δράση έχουν στόχο να καθηλώσουν τους θεατές με μια επική αναμέτρηση επιβίωσης που θα καθορίσει το μέλλον του πλανήτη.

 

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Matt Reeves, ενώ πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Woody Harrelson, Judy Greer και Andy Serkis. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Ιούλιο του 2017 από την 20th Century Fox. 

 

JinxJinx

Κοιτώνας Slytherin, μα τα γένια του Μέρλιν! Όταν δεν εργάζομαι στο Τμήμα Μυστηρίων του Υπουργείου Μαγείας θα με βρείτε να περιφέρομαι στις Αλέες.

No Comments

Post a Comment