Ένα ακόμα βιβλίο του George R.R. Martin γίνεται σειρά - The Daily Owl
fade
35523
post-template-default,single,single-post,postid-35523,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Ένα ακόμα βιβλίο του George R.R. Martin γίνεται σειρά

Αρκετά μακριά από τον κόσμο του Game of Thrones, το βιβλίο επιστημονικής φαντασίας του George R.R. Martin Nightflyers γίνεται σειρά από το κανάλι Syfy, ενώ θα προβληθεί και στο Netflix. 

 

 

 

Μια ομάδα επιστημόνων και ένα άτομο με τηλεπαθητικές δυνάμεις επιβαίνουν στο διαστημικό σκάφος The Nightflyer προσπαθώντας να έρθουν σε επαφή με την εξωγήινη ζωή. Μετά από μια σειρά τρομακτικών γεγονότων, η επιβίωση πάνω στο σκάφος γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη.

 

Το σενάριο είναι του Jeff Buhler (Jacob’s Ladder), ενώ ανάμεσα στους παραγωγούς συγκαταλέγονται ο ίδιος ο Martin και ο Robert Jaffe – ο οποίος ήταν και παραγωγός της ταινίας Nightflyers (1987), που επίσης είχε βασιστεί στο βιβλίο του Martin. Σκηνοθέτης θα είναι ο Andrew McCarthy (Orange is the New Black), ενώ τον πιλότο θα σκηνοθετήσει ο Mike Cahill. 

 

Στη σειρά θα πρωταγωνιστήσουν οι Gretchen Mol (Boardwalk Empire), Eoin Macken, David Ajala, Sam Strike, Maya Eshet, Angus Sampson, Jodie Turner-Smith και ο Brían F. O’Byrne. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην Ιρλανδία. 

 

MetaMeta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment