Στο νέο του βίντεο ο Deadpool κοροϊδεύει τη Eurovision - The Daily Owl
fade
39381
post-template-default,single,single-post,postid-39381,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Στο νέο του βίντεο ο Deadpool κοροϊδεύει τη Eurovision

Το νέο προωθητικό βίντεο για την ταινία Deadpool 2 ασχολείται με κάτι πρωτότυπο ακόμα και για τα δεδομένα του πιο ανατρεπτικού αντι-ήρωα. Μιλάμε, φυσικά, για την ευρωπαϊκή διοργάνωση τραγουδιού Eurovision, της οποίας ο φετινός τελικός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Μαΐου.

 

 

 

Στο βίντεο ο Ryan Reynolds, που υποδύεται τον Deadpool, μιλάει για την ιδιαίτερη πατρίδα του, τον Καναδά, λέγοντας ότι η Ευρώπη σνομπάρει συνολικά τη μουσική κουλτούρα της χώρας του και έτσι προσπαθεί να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στη δημοφιλή διοργάνωση. 

 

H ταινία Deadpool 2 θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου στις ελληνικές αίθουσες. Στο sequel της ταινίας θα εμφανιστούν μαζί με τον Reynolds οι Josh Brolin, Zazie Beetz, Morena Baccarin, T.J. Miller, Brianna Hildebrand, Leslie Uggams, Stefan Kapicic και Karan Soni. 

MetaMeta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment