Μαγικές τούρτες για τους τετράποδους φίλους μας - The Daily Owl
fade
29255
post-template-default,single,single-post,postid-29255,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Μαγικές τούρτες για τους τετράποδους φίλους μας

Ο Cap Capo Ποντικός με τον Γαλάζιο Φιόγκο, ετοιμάζει μαγικές τούρτες για κάθε μοναδική περίσταση της ζωής σας. Από σήμερα ο Cap Cap φτιάχνει μοναδικές τούρτες και για τους αγαπημένους τετράποδους φίλους μας!

 

 

Screenshot 2017-04-10 12.31.31

 

Οι τούρτες για σκύλους παρασκευάζονται σε εξειδικευμένο εργαστήριο και περιλαμβάνουν έναν υγιεινό συνδυασμό από κρέας, πολτοποιημένα λαχανικά, υδατάνθρακες και ξηρά τροφή. Τα υψηλής ποιότητας συστατικά τους δίνουν στο σκύλο σας τις απαραίτητες φυτικές ίνες, τον σίδηρο, τις βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία που χρειάζεται για ένα θρεπτικό γεύμα, καθώς και τη διατήρηση του σωστού του βάρους. Οι τούρτες δεν περιέχουν ενισχυτικά γεύσης ή ζωικά υποπροϊόντα. 

 

Κάθε τούρτα περιλαμβάνει περίπου οκτώ μερίδες τροφής, που ισοδυναμούν σε ισάριθμα πλήρη γεύματα. Καλέστε στο σπίτι κι άλλους τετράποδους φίλους σας και ταξιδέψτε στον κόσμο της ταινίας Τα 101 σκυλιά της Δαλματίας!

 

 

Screenshot 2017-04-10 12.29.05

 

Κάντε την παραγγελία σας μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα του Cap Cap και την επίσημη σελίδα του στο Facebook και φτιάξτε μια ακόμα μαγική ανάμνηση παρέα με τους τετράποδους φίλους σας!

 

*Η τούρτα δεν προτείνεται για αντικατάσταση των ημερήσιων γευμάτων του σκύλου σας. Συνιστάται για τη δημιουργία ξεχωριστών αναμνήσεων! 

MetaMeta

Cake Baker / Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών / Η τσιπούρα είναι ιχθυοκαλλιέργειας.

No Comments

Post a Comment