Κυκλοφόρησε το χριστουγεννιάτικο τραγούδι του Cap Cap! Άκουσέ το και διάβασε την ιστορία του! - The Daily Owl
fade
34635
post-template-default,single,single-post,postid-34635,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Κυκλοφόρησε το χριστουγεννιάτικο τραγούδι του Cap Cap! Άκουσέ το και διάβασε την ιστορία του!

Εσύ γνωρίζεις τη μυστική ιστορία που κρύβουν τα Χριστούγεννα;

 

O Cap Cap, o Ποντικός με τον Γαλάζιο Φιόγκο, απέκτησε το δικό του χριστουγεννιάτικο τραγούδι, μια ιστορία που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι και που θα θυμόμαστε για πολλά χρόνια! Ο Ποντικός με τον Γαλάζιο Φιόγκο έγραψε τους στίχους της μυστικής ιστορίας που κρύβεται πίσω από την πιο όμορφη στιγμή του χρόνου, τα Χριστούγεννα και οι REC τους στόλισαν με νότες!

 

 

 

 

Η ιστορία του τραγουδιού

 

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, σε μια επίσκεψη των REC στο Cap Cap του Ελληνικού, ο Δημήτρης Μεργούπης πρότεινε στους REC την ιδέα δημιουργίας ενός χριστουγεννιάτικου τραγουδιού. 

Η ιστορία του τραγουδιού αφηγείται το όνειρο ενός μικρού παιδιού που κάποτε ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη να τον κάνει μάγο! Το μικρό αυτό αγόρι, του οποίου το όνειρο γίνεται πραγματικότητα στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού “Χριστούγεννα” στην πραγματικότητα δεν είναι άλλο από τον Δημήτρη Μεργούπη, ιδρυτή του Cap Cap, που από παιδί αγαπούσε δυο πράγματα, τις φανταστικές ιστορίες και τα Χριστούγεννα. Ζητώντας από τον Άγιο Βασίλη να τον κάνει μάγο, αποφάσισε να συγκρούσει τη φαντασία του με την πραγματικότητα και έτσι να μάθει να ζει σαν μάγος μέσα στην καθημερινότητά του! Με το μαγικό ραβδί του μυαλού, ο Δημήτρης Μεργούπης μετέτρεψε την παιδική του ιστορία σε στίχους και εμπνεύστηκε την πλοκή του που παρουσιάζει την ιστορία του με τρόπο μαγικό!

 

 

 

Tα πιο μαγικά γυρίσματα video clip

 

Για τα γυρίσματα του video clip, ο Cap Cap μαζί με τα Ξωτικά του, έφτιαξαν στο Σπίτι του Ποντικού με τον Γαλάζιο Φιόγκο ένα εργοστάσιο παιχνιδιών, ετοίμασαν μαγικά φίλτρα και γλυκά και έπαιξαν αλευροπόλεμο και ζαχαροπόλεμο. Όσο στο Σπίτι του Cap Cap επικρατούσε χριστουγεννιάτικη αναταραχή, κάπου στην Ελλάδα, σε ένα σπίτι που μύριζε σοκολατόψωμο και φρεσκοψημένα μπισκότα, ένα μικρό αγόρι ζητούσε, γράφοντας το γράμμα του στον Άγιο Βασίλη, να τον κάνει μάγο. Οι γραμματείς στο γραφείο του Άγιου Βασίλη, το οποίο φιλοξενήθηκε στο Cap Cap, φρόντισαν να φτάσει αμέσως το γράμμα στα κατάλληλα χέρια και έτσι ο μικρός ανακάλυψε το μαγικό του δώρο την επόμενη μέρα!

 

 

Τα γυρίσματα του video clip έγιναν στο Cap Cap του Αιγάλεω, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, ενώ τα εξωτερικά γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο Τατόι. 

 

 

 

 

 

Δίπλα στους REC και τον μικρό πρωταγωνιστή της ιστορίς, Ορφέα Δέδε, στο video clip εμφανίστηκαν:

 

Ξωτικά:

Ιωσήφ Θεοδωράκης, Ελένη Κασσάρου, Τάσος Καλογερόπουλος, Αγαμέμνων Μάρκου, Κατερίνα Κοφινά, Εύχαρις Μερκούρη – Ασλάνη, Κατερίνα Ζαχαρή, Νίκος Κιούρκας, Στρατής Αρβανίτης, Σοφιάννα Μοναστηριώτου, Λουντμίλα Αϊβαζίδου.

 

 

Γραμματείς Άγιου Βασίλη:

Βασίλης Μαυροματίδης, Ναταλί Σαϊτάκη

 

 

Ζαχαροπλάστες: 

Χρήστος Γιαννόπουλος, Σπύρος Ζαχαράκης, Αγγελική Όττιμο, Κώστας Αναγνωστίδης 

 

Παρασκευαστές μαγικών φίλτρων: 

Στέλλα Προδρόμου, Νίκος Χειμωνάκης

 

 

Μάγοι των Χριστουγέννων:

Δημήτρης Μεργούπης, Έμη Καλαντίδου,

 

 

Στο Σπίτι του μικρού εμφανίστηκαν:

Ευαγγελία Καλαντίδου 

 

 

Αφηγητής:

Αντίνοος Αλμπάνης

 

 

Το τραγούδι “Χριστούγεννα” κυκλοφορεί από την Heaven. 

 

 

 

MetaMeta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment