Η μοναδική συνταγή για τιραμισού που θα χρειαστείς - The Daily Owl
fade
26430
single,single-post,postid-26430,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive
FNK_Banana-Pudding-Tiramisu_s4x3.jpg.rend.sniipadlarge

Η μοναδική συνταγή για τιραμισού που θα χρειαστείς

Εύκολο τιραμισού σε μπολ!

 

 

Εύκολο τιραμισού σε μπολ
Write a review
Print
Ingredients
  1. 1 πακέτο έτοιμα σαβουαγιάρ.
  2. 1 κουτί κρέμα γάλακτος πλήρης.
  3. 1 φακελάκι Άνθος Αραβοσίτου στιγμής με γεύση βανίλια.
  4. 1 συσκευασία τυρί κρέμα.
  5. 500 ml γάλα φρέσκο
  6. 2 σφηνάκια Bailey's
  7. 1 κ.σ. νες καφέ.
  8. 50 γρ. κακάο
Instructions
  1. Αναμειγνύουμε 100 ml γάλα με τον καφέ και το ένα σφηνάκι Bailey's και βουτάμε μέσα για 2 δευτερόλεπτα από κάθε πλευρά τα σαβουαγιάρ.
  2. Τα στρώνουμε τα μισά στην κάτω πλευρά του μπολ.
  3. Σε ένα κάδο μίξερ χτυπάμε το τυρί κρέμα, το φακελάκι άνθος αραβοσίτου με όσο γάλα αναφέρεται στη συσκευασία (περίπου 350 ml.) και την κρέμα γάλακτος, την οποία έχουμε παγώσει πολύ καλά. Μετά από 7-8 λεπτά το μείγμα είναι έτοιμο.
  4. Προσθέτουμε το δεύτερο σφηνάκι Bailey's και ανακατεύουμε απαλά.
  5. Ρίχνουμε την κρέμα πάνω στα σαβουαγιάρ, απλώνουμε την επόμενη στρώση από αυτά και καλύπτουμε με την κρέμα που απέμεινε.
  6. Παγώνουμε καλά για περίπου 3 ώρες και στο σερβίρισμα πασπαλίζουμε με κακάο.
The Daily Owl http://www.thedailyowl.gr/
Meta Capsule

Cake Baker / Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών / Η τσιπούρα είναι ιχθυοκαλλιέργειας.

No Comments

Post a Comment