Η θεματική γιορτή "9 Days of Harry Potter" έρχεται στο Cap Cap! - The Daily Owl
fade
38838
post-template-default,single,single-post,postid-38838,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Η θεματική γιορτή “9 Days of Harry Potter” έρχεται στο Cap Cap!

Ο Cap Cap, ο Ποντικός με τον Γαλάζιο Φιόγκο, σας προσκαλεί σε ένα νέο θεσμό που για πρώτη φορά ξεκινά φέτος την άνοιξη! Με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από τη Μάχη του Hogwarts, η γιορτή “9 Days of Harry Potter” είναι η πρώτη από μια σειρά θεματικών γιορτών που θα πραγματοποιηθούν φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι στα καταστήματα Cap Cap.

 

9 Days of Harry Potter” σημαίνει εννέα ημέρες μαγείας γεμάτες με εκδηλώσεις, workshops, διαγωνισμούς και άλλες μαγικές δραστηριότητες που έρχονται στο κατάστημα Cap Cap του Ελληνικού από το Σάββατο 28 Απριλίου ως την Κυριακή 6 Μαΐου.

 

 

 

Ο Ποντικός με τον Γαλάζιο Φιόγκο σε συνεργασία με τα Ξωτικά του, διοργανώνει για τους φίλους του μια σειρά από workshops και σεμινάρια, που περιλαμβάνουν τη διακόσμηση Harry Potter τούρτας, μαθήματα Μεταμορφώσεων (Cosplay), μαθήματα Βοτανολογίας, Δημιουργικής Γραφής για ενήλικες κ.ά.

 

Στο διάστημα των εννέα μαγικών ημερών τα Ξωτικά του Cap Cap θα σερβίρουν καθημερινά από τις 10 ως τις 4 χαριποτερικό brunch, στο πλαίσιο του οποίου θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός με μαγικό έπαθλο.

 

 

 

Παράλληλα, για εννέα ημέρες στο Cap Cap του Ελληνικού θα μπορείτε να βρείτε αξεσουάρ και εξοπλισμό για μάγισσες και μάγους, στο Wizarding Bazaar της Διαγωνίου Αλέας.

 

Μάθετε λεπτομέρειες για τις “9 Days of Harry Potter” στη σελίδα του Cap Cap στο Facebook, στο Instagram του Cap Cap και μείνετε συντονισμένοι στην Ημερήσια Κουκουβάγια για την ανακοίνωση των workshops. 

 

 

Cap Cap, Ο Κήπος των Θαυμάτων, Λεωφ. Ιασωνίδου, Ελληνικό, τηλ: 210 96 45 008

 

 

Χορηγός επικοινωνίας: Ημερήσια Κουκουβάγια – The Daily Owl 

MetaMeta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment