Σειρά: The Expanse - The Daily Owl
fade
26318
post-template-default,single,single-post,postid-26318,single-format-gallery,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Σειρά: The Expanse

Βασισμένη στα βιβλία του James S.A. Corey, η σειρά The Expanse διαδραματίζεται στο μακρινό μέλλον, όπου η ανθρωπότητα έχει καταφέρει να αποικίσει το υπόλοιπο Ηλιακό Σύστημα. Οι κάτοικοι της Γης, του Άρη και της “Ζώνης” ανάμεσα στον Άρη και τον Δία έχουν τις διαφορές τους, ωστόσο προσπαθούν να ζήσουν αρμονικά. Οι διαφορές αυτές εδράζονται κυρίως στο βιοτικό επίπεδο κάθε περιοχής, με τη Γη και τον Άρη να υπερτερούν έναντι της “Ζώνης”.

 

 

 

tumblr_oiplsgJnnl1qbz10so1_500

 

Ο αστυνομικός Josephus Miller αναλαμβάνει να εξιχνιάσει το μυστήριο της εξαφάνισης της νεαρής Julie Mao. Ταυτόχρονα, ο James Holden, αξιωματικός του διαστημικού παγοθραυστικού Canterbury αναμειγνύεται σε ένα παράξενο ατύχημα, το οποίο απειλεί να διαταράξει μια για πάντα την εύθραυστη ισορροπία ανάμεσα στη Γη, τον Άρη και τη “Ζώνη”.

 

 

 

 

tumblr_oiplsgJnnl1qbz10so2_540

 

Όσο αυτά συμβαίνουν στο διάστημα, στη Γη, η αξιωματούχος του ΟΗΕ Chrisjen Avasarala προσπαθεί να αποτρέψει τον πόλεμο ανάμεσα στη Γη και τον Άρη, χρησιμοποιώντας κάθε μέσο. Πολύ σύντομα οι τρεις αυτές υποθέσεις θα συσχετιστούν μεταξύ τους στο πλαίσιο μιας συνωμοσίας η οποία απειλεί συνολικά την ανθρωπότητα. 

 

 

 

 

 

tumblr_oggxfljd6s1qawvq1o3_r3_500

 

Πρόκειται για μια εξαιρετική παραγωγή του καναλιού Syfy, μια space opera μυστηρίου, η οποία καθηλώνει τον θεατή από την πρώτη στιγμή. Η 2η σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Φεβρουαρίου. 

 

 

 

 

tumblr_og3b8ydnZl1r30atgo1_500

 

Πρωταγωνιστούν οι Thomas Jane, Steven Strait, Florence Faivre και Shohrer Aghdashloo. 

MetaMeta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment