Νέα σειρά εποχής | The Alienist - The Daily Owl
fade
34907
post-template-default,single,single-post,postid-34907,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Νέα σειρά εποχής | The Alienist

Η νέα σειρά του ΤΝΤ The Alienist βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Caleb Carr, το οποίο διασκεύασε ο Cary Fukunaga. Η ιστορία εκτυλίσσεται στη Νέα Υόρκη του 1896. Μετά από μια σειρά δολοφονιών εκδιδόμενων αγοριών, ο αστυνομικός διευθυντής Teddy Roosevelt ζητά τη βοήθεια του ψυχολόγου Δρ. Laszlo Kreizler, που ειδικεύεται στην εγκληματολογία. Στην προσπάθεια εξιχνίασης των δολοφονιών θα συνδράμουν ο ρεπόρτερ John Moore, καθώς και η Sara Howard, που εργάζεται ως γραμματέας στο αστυνομικό μέγαρο.

 

 

Στη σειρά, που θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Ιανουαρίου 2018, πρωταγωνιστούν οι Daniel Bruhl, Luke Evans και Dakota Fanning.  

 

 

 

MetaMeta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment