Τα Άστρα και τα Ζώδια μας Βάλανε Εμπόδια - Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 21-22 Οκτωβρίου - The Daily Owl
fade
33764
post-template-default,single,single-post,postid-33764,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Τα Άστρα και τα Ζώδια μας Βάλανε Εμπόδια – Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 21-22 Οκτωβρίου

Φίλοι της εκπομπής Τα Άστρα και τα Ζώδια μας Βάλανε Εμπόδια, καλώς ήρθατε στις προβλέψεις του Σαββατοκύριακου 21-22 Οκτωβρίου. 

 

Καταρχάς για το Σάββατο σας θέλω κάπως έτσι:

 

 

Η Σελήνη έχει μπει στον Σκορπιό από την Παρασκευή και όλα τα συναισθήματα μέσα μας, ευχάριστα ή δυσάρεστα, φουσκώνουν και θέλουν να κυριαρχήσουν στην ψυχούλα μας και να καθορίσουν την ατζέντα του Σαββάτου. Αξιοποιούμε την οξυμένη μας διαίσθηση και “διαβάζουμε” τις προθέσεις των άλλων. 

Από την Κυριακή ο Άρης αφήνει την Παρθένο, όπου μας έξυσε τα άντερα ένα μήνα τώρα, καθώς όλη μας η φούρια βρισκόταν στα επαγγελματικά, και μπαίνει στον Ζυγό, όπου θα καθίσει για αρκετό καιρό και θα μας βοηθήσει να αποκτήσουμε μια ισορροπία στην καθημερινότητά μας. Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την επίτευξη της ισορροπίας, ενδεχομένως πολλές φορές να στεκόμαστε μπροστά στα ενδεχόμενα όπως στεκόμασταν στα 15 μας μπροστά στην ανοιχτή ντουλάπα Σάββατο βράδυ. Ναι, η διστακτικότητα είναι ένα σοβαρό ενδεχόμενο – καλύτερα όμως μια μικρή καθυστέρηση παρά μια διαρκής τσίτα με πολλά μέτωπα ανοιχτά και τίποτα ολοκληρωμένο. 

 

 

Για πληρέστερη εικόνα του ωροσκοπίου σας, να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας.

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

Ωραία πράγματα σας συμβαίνουν χάρη στη Νέα Σελήνη της 19ης Οκτωβρίου, καθώς είστε πιο ευέλικτοι στις συζητήσεις στο πλαίσιο των σκέσεών σας (πάντα με κάπα οι σκέσεις). Αυτό δε σημαίνει, βέβαια, απαραίτητα, πως ξέρετε και τι ακριβώς θέλετε. 

 

και το πέρασμα του Άρη στον Ζυγό την Κυριακή ενδεχομένως να εντείνει αυτή την κατάσταση. Σε κάθε περίπτωση, 

Την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σε ακριβείας αντίθεση με τον Ουρανό στο ζώδιό σου, επηρεάζοντας άμεσα εσένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο. Ξαφνικές εντάσεις και επαναστατικές συμπεριφορές που μπορεί να βγάλεις σε σχέσεις και συνεργασίες είναι πιθανό να ανατρέψουν τις ισορροπίες και να δημιουργηθούν συγκρούσεις. Συναισθηματικά, η έντονη νευρικότητα που δείχνεις αλλά και τάσεις ανεξαρτησίας μπορεί να δημιουργήσουν τριβές με το ταίρι σου, γι’ αυτό καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να μετριάσεις τις αντιδράσεις σου και να αναλογιστείς τι θέλει και ο σύντροφό σου. 

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου περνάει ο Άρης στον Ζυγό και είναι έντονη η τάση σου να προσπαθείς να ισορροπείς σχέσεις και να υπάρχει αρμονία με τους γύρω σου. Είναι πιθανό να βγάλεις έντονη αναποφασιστικότητα και ανασφάλεια και αυτό να σε κάνει να συμβιβαστείς με δράσεις και συμπεριφορές που δεν σε ικανοποιούν. Συναισθηματικά, προσπάθησε να κάνεις πράγματα που να καλύπτουν και εσένα, διαφορετικά με το να προσπαθείς να έχεις ευχαριστημένο το ταίρι σου συνεχώς, μπορεί να χάσεις τα θέλω σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει, βγάζεις όμως έντονη ανασφάλεια και μπορεί να συμβιβαστείς με κάτι που τελικά δεν σου ταιριάζει απόλυτα.

Η Νέα Σελήνη της Πέμπτης είναι εκ πρώτης όψεως μία ευχάριστη συγκυρία που υπογραμμίζει τις πλέον κοινωνικές, διπλωματικές και συνεργατικές σου τάσεις, διευκολύνοντας τις προσωπικές –κυρίως ερωτικές– σου σχέσεις. Ωστόσο, τονίζει και την ανάγκη να επιληφθείς των προσωπικών σου προβλημάτων που προανέφερα, ώστε να μην γίνουν η αιτία να αντιμετωπίσεις συγκαλυμμένα ή απροκάλυπτα επιθετικές συμπεριφορές από το σύντροφό σου πρωτίστως και τους συνεργάτες σου δευτερευόντως, μετά την είσοδο του Άρη στον Ζυγό, στις 22.

MetaMeta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment