Τα 5 πράγματα που αλλάζουν με τη νέα θεματική του Cap Cap "How to Live Like a Wizard" - The Daily Owl
fade
32565
post-template-default,single,single-post,postid-32565,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Τα 5 πράγματα που αλλάζουν με τη νέα θεματική του Cap Cap “How to Live Like a Wizard”

O Cap Cap, ο Ποντικός με τον Γαλάζιο Φιόγκο, παρουσιάζει τη νέα του θεματική “How to Live Like a Wizard“. Το Σπίτι του Ποντικού με τον Γαλάζιο Φιόγκο στο Αιγάλεω από τις 28 Αυγούστου και ο Κήπος των Θαυμάτων στο Ελληνικό από την 1η Σεπτεμβρίου υποδέχονται τη νέα θεματική του Cap Cap και το νέο σταθερό μενού του και σας προσκαλούν να τα ζήσετε από κοντά. 

 

 

Το Cap Cap πραγματοποιεί τη μεγαλύτερη αλλαγή που έγινε ποτέ στα πέντε χρόνια της λειτουργίας του και εγκαινιάζει τη Νέα Εποχή του με τους χώρους του, το μενού του και τις παράλληλες δραστηριότητές του να αντανακλούν τη φιλοσοφία του: Τα πάντα γύρω από τη Μαγεία. 

 

 

 

 

Τι αλλάζει στο Cap Cap με τη νέα θεματική του “How to Live Like a Wizard”;

 

 

 

Φάε σαν μάγος

 

Το νέο μενού του Cap CapHow to Live Like a Wizard” απευθύνεται στον μάγο που κρύβουμε μέσα μας. Γλυκιές και αλμυρές λιχουδιές βγαλμένες από κουζίνες μαγισσών και μάγων και συρτάρια με κρυμμένες συνταγές θα σερβίρονται καθημερινά στο Cap Cap, προσφέροντας στον επισκέπτη ολοκληρωμένες διαδραστικές εμπειρίες γεύσης. 

 

 

 

Πιες σαν μάγος 

 

Τα Ξωτικά του Ποντικού με τον Γαλάζιο Φιόγκο θα σερβίρουν καθημερινά μαγικά φίλτρα φτιαγμένα με συνταγές που ανακαλύφθηκαν σε γριμόρια μαγισσών και μάγων. Κλασικά αγαπημένα ροφήματα με νέα προσέγγιση και καινούργιες γεύσεις περιμένουν τον επισκέπτη να τις ανακαλύψει εκτοξεύοντας τη γευστική του εμπειρία στο Σπίτι του Cap Cap και τον Κήπο των Θαυμάτων. 

 

 

 

 

 

 

Μαγείρεψε σαν μάγος

 

Ο Cap Cap ετοιμάζει ένα βιβλίο μαγειρικής που θα διαβαστεί από μάγους. Νέες γευστικές περιπέτειες που ξεκινούν από απλά υλικά και καθημερινά σκεύη έρχονται για να συναρπάσουν τον μάγο που όλοι κρύβουμε μέσα μας. Ο Ποντικός με τον Γαλάζιο Φιόγκο θα τρυπώσει σύντομα και στην κουζίνα του σπιτιού μας για να μας διδάξει γλυκιές και αλμυρές αλχημείες!

 

 

 

 

 

Δράσε σαν μάγος 

 

Το Τάγμα του Cap Cap, που θα αποτελείται μόνο από μάγισσες και μάγους, έρχεται σύντομα κοντά μας. Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στην Ημερήσια Κουκουβάγια.

 

 

 

 

 

 

 

Εξερεύνησε σαν μάγος 

 

Ο Ποντικός με τον Γαλάζιο Φιόγκο ετοιμάζει μια σειρά από παράλληλες δραστηριότητες, εντός και εκτός του Σπιτιού του και του Κήπου των Θαυμάτων, ανοίγοντας νέες πύλες που οδηγούν σε παραμύθια και ιστορίες που τρώγονται.

 

 

 

 

Το Σπίτι του Ποντικού με τον Γαλάζιο Φιόγκο: Πανόρμου 26, Αιγάλεω, τηλ: 210 59 04 116

Ο Κήπος των Θαυμάτων: Λεωφ. Ιασωνίδου 10, Ελληνικό, τηλ: 210 96 45 008

 

 

MetaMeta

Cake Baker / Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών / Η τσιπούρα είναι ιχθυοκαλλιέργειας.

No Comments

Post a Comment