Στρουμφάκια: To χαμένο Χωριό | Στα παρασκήνια της ελληνικής μεταγλώττισης - The Daily Owl
fade
29421
post-template-default,single,single-post,postid-29421,single-format-gallery,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Στρουμφάκια: To χαμένο Χωριό | Στα παρασκήνια της ελληνικής μεταγλώττισης

Τα αγαπημένα μας Στρουφάκια επέστρεψαν στις κινηματογραφικές οθόνες μας με μια νέα ταινία για να δώσουν γέλιο και χαρά σε μικρούς και μεγάλους για ακόμα μια φορά.  Στη νέα τους αυτή ταινία με το όνομα  “Το χαμένο χωριό” οι δημιουργοί της ταινίας είναι έτοιμοι να μας εισάγουν σε ακόμα μια περιπέτεια παρέα με τους αγαπημένους μικρούς μπλε φίλους μας. Η ταινία αυτή τη φορά θα συμπεριλαμβάνει εξ ολοκλήρου μόνο κινούμενα σχέδια, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εμποδίσουν τους ενήλικες να την παρακολουθήσουν.

 

 

 

20170115122718

 

Η υπόθεση έχει ως εξής: Η γλυκιά Στρουφίτα ανακαλύπτει ένα μαγικό χάρτη, που τη βάζει σε νέες περιπέτειες μαζί με τους φίλους από το Στρουφοχωριό, Σπιρτούλη, Σκουντούφλη και Προκόπη. Σκοπός τους είναι να βρουν αυτό το μυστηριώδες μαγικό χωριό πριν από τον μοχθηρό μάγο Δρακουμέλ και τη σατανική του γάτα Ψιψίνα. Είναι μια νέα περιπέτεια που οδηγεί τα Στρουφάκια σε ένα ομηρικό ταξίδι, γεμάτο περιπέτεια γέλιο καθώς και στην αποκάλυψη ενός πολύ σημαντικού μυστικού.

 

 

 

 

smurfette

 

Η ταινία φυσικά ήρθε και στην Ελλάδα, όπου η μεταγλώττιση έγινε με αγαπημένους Έλληνες celebrities. Η Τζένη Μελιτά, η Έλενα Τσαγκρινού από τους Otherview και o Σπύρος Μαργαρίτης  δίνουν τις φωνές τους  στους Στρουμφο-Κρινιώ, Στρουμφ-Ανθή  και στον Προκόπη αντίστοιχα. Ο αγαπημένος σε όλους μας Ίαν Στρατής δίνει τη φωνή του στον Σκουντούφλη, ενώ με το συγκρότημα του Mad Street πλαισίωσαν το ελληνικό soundtrack της ταινίας με το τραγούδι  ”Μη φοβάσαι.”  Δύο από τα μέλη του συγκροτήματος των REC, ο frontman Άρης Λουμάκης και ο Μάικ Βασιλειάδης, παίρνουν και αυτοί μέρος στη μεγάλη Στρουμφο-οικογένεια, δανείζοντας τις φωνές τους σε αγαπημένους χαρακτήρες. Οι Έλληνες celebrities έχοντας ορισμένοι μια εμπειρία στο πάνω στη διαδικασία του studio και του ντουμπλαρίσματος, φάνηκε να το διασκέδασαν δίνοντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα στο κοινό.

 

 

 

 

 

 Η ταινία κυκλοφορεί στους κινηματογράφους ήδη από τις 30 Μαρτίου ενώ παράλληλα προβάλλεται και σε 3D .

 

 

Είστε έτοιμοι για μια ακόμα Στρουμφοπεριπέτεια;

"Zω σε ένα κόσμο γεμάτο χορό, ιστορία, γράψιμο και φανταστικούς χαρακτήρες." Proud Griffindor!

No Comments

Post a Comment