Νέο trailer για την ταινία «Rogue One: A Star Wars Story» - The Daily Owl
fade
23733
post-template-default,single,single-post,postid-23733,single-format-video,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Νέο trailer για την ταινία «Rogue One: A Star Wars Story»

Κάποτε, σε έναν γαλαξία πολύ, πολύ μακριά.. τα πάντα βυθίστηκαν στο σκοτάδι όταν η εξουσία πέρασε στα χέρια της Αυτοκρατορίας, η οποία κατάφερε να εξολοθρεύσει το ειρηνευτικό τάγμα των Jedi. Όμως μια γενναία ομάδα της αντίστασης φιλοδοξεί να ξαναφέρει την ελπίδα στον κόσμο, σχεδιάζοντας να κλέψει τα μυστικά σχέδια του πανίσχυρου όπλου Death Star.

 

Η Lucasfilm και η Disney έδωσαν στη δημοσιότητα το δεύτερο trailer της ταινίας «Rogue One: A Star Wars Story», που συγκέντρωσε εκατομμύρια προβολές από τους ενθουσιασμένους θαυμαστές της σειράς ταινιών Star Wars.

 

Ναι, καλά είδατε! Στο trailer βλέπουμε για μια στιγμή να ξεπροβάλει μέσα από τον καπνό ο αγαπημένος μας υπερκακός Darth Vader.

 

Η πρεμιέρα της ταινίας στη χώρα μας έχει προγραμματιστεί για τις 15 Δεκεμβρίου 2016. Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Felicity Jones, Mads Mikkelsen και φυσικά ο James Earl Jones.

JinxJinx

Κοιτώνας Slytherin, μα τα γένια του Μέρλιν! Όταν δεν εργάζομαι στο Τμήμα Μυστηρίων του Υπουργείου Μαγείας θα με βρείτε να περιφέρομαι στις Αλέες.

No Comments

Post a Comment