Μη χάσετε το sketching session του Κέντρου Εφαρμοσμένων Τεχνών ΟΡΝΕΡΑΚΗΣ στο Cap Cap του Ελληνικού! - The Daily Owl
fade
39500
post-template-default,single,single-post,postid-39500,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Μη χάσετε το sketching session του Κέντρου Εφαρμοσμένων Τεχνών ΟΡΝΕΡΑΚΗΣ στο Cap Cap του Ελληνικού!

Ο Cap Cap, ο Ποντικός με τον Γαλάζιο Φιόγκο, σάς προσκαλεί στη θεματική γιορτή “9 Days of Infinity – and all the superheroes”, που θα πραγματοποιηθεί από το Σάββατο 12 Μαΐου ως την Κυριακή 20 Μαΐου στο κατάστημα Cap Cap του Ελληνικού, με ένα νέο ειδικό μενού εμπνευσμένο από τον πιο συναρπαστικό υπερηρωικό κόσμο, με αλμυρά, γλυκά ξόρκια και ροφήματα για όσους είναι έτοιμοι να δουν από κοντά τον μεγαλύτερο υπερηρωικό πόλεμο που έγινε ποτέ.

 

 

 

Σε όλη τη διάρκεια της θεματικής γιορτής οι φίλοι του Cap Cap θα έχουν τη δυνατότητα, εκτός από το να γνωρίσουν από κοντά αγαπημένους τους υπερήρωες και villains, να μάθουν τα μυστικά της δημιουργίας των Superheroes και να δουν από κοντά πώς δουλεύουν οι επαγγελματίες του χώρου!

 

 

 

Την Πέμπτη 17 Μαΐου στις 12:30 το μεσημέρι, μη χάσετε το sketching session του Κέντρου Εφαρμοσμένων Τεχνών Ορνεράκης, που θα πραγματοποιηθεί στο Cap Cap του Ελληνικού από τους κορυφαίους Έλληνες comic artists Γιάννη Ρουμπούλια και Μάνο Λαγουβάρδο, καθώς και από την ομάδα των ταλαντούχων σπουδαστών του Κέντρου!

 

Θέλετε να δοκιμάσετε να σκιτσάρετε τους αγαπημένους σας Superheroes; Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρίσκεστε στο Cap Cap του Ελληνικού την Πέμπτη 17 Μαΐου στις 12:30 το μεσημέρι και να έχετε μαζί σας χαρτί, μολύβι και, βέβαια, αγάπη για το σχέδιο! 

 

 

Σκίτσο: Γιάννης Ρουμπούλιας

 

 

 

 

Λίγα λόγια γα το Κέντρο Εφαρμοσμένων Τεχνών ΟΡΝΕΡΑΚΗΣ

Το Κέντρο Εφαρμοσμένων Τεχνών ΟΡΝΕΡΑΚΗΣ με την πολυετή εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης, φέρνει σε επαφή τους κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου με τους μελλοντικούς, μέσα από ένα πρόγραμμα σπουδών δυναμικά σχεδιασμένο, ώστε να συνδυάζει τις γνώσεις και τις τεχνικές που απαιτούνται για τη δημιουργία εικόνων, χαρακτήρων και φανταστικών κόσμων.

Η εκπαίδευση στις τεχνικές σχεδίου, σύγχρονων λειτουργικών προγραμμάτων στους Η/Υ και στις νέες τεχνολογικές εξελίξεις, βοηθούν τους νέους σχεδιαστές να παραμένουν στον πυρήνα της σχεδιαστικής δημιουργίας. Η εκπαίδευση στο σχέδιο ωθεί τη δημιουργική σκέψη, την εξερεύνηση, τον πειραματισμό, λύνει τα χέρια σε όσους το κατέχουν καλά, τους χαρίζει απρόσμενα και χαρούμενα “ατυχήματα” και φυσικά αποτελεί τη βάση για όλα τα μετέπειτα στάδια δημιουργίας.

Τα υψηλά ποσοστά επαγγελματικής επιτυχίας των σπουδαστών μας, επιβεβαιώνουν το έργο μας.

Οι απόφοιτοι μας, είναι προβεβλημένοι καλλιτέχνες που πλαισιώνουν όλους τους χώρους της καλλιτεχνικής δημιουργίας.

 

 

 

 

Μάθετε λεπτομέρειες για τις “9 Days of Infinity” στη σελίδα του Cap Cap στο Facebook και στο Instagram του Cap Cap και, φυσικά, μείνετε συντονισμένοι στην Ημερήσια Κουκουβάγια για όλα τα νέα της θεματικής γιορτής. 

 

Cap Cap, Ο Κήπος των Θαυμάτων, Λεωφ. Ιασωνίδου, Ελληνικό, τηλ: 210 96 45 008

Χορηγός επικοινωνίας: Ημερήσια Κουκουβάγια – The Daily Owl 

 

 
 
MetaMeta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment