Παρουσίαση Βιβλίου | Σεληνοφώτιστες Ιστορίες, της Αμαλίας Κουλακιώτη - The Daily Owl
fade
33636
post-template-default,single,single-post,postid-33636,single-format-gallery,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Παρουσίαση Βιβλίου | Σεληνοφώτιστες Ιστορίες, της Αμαλίας Κουλακιώτη

Οι Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή και η συγγραφέας Αμαλία Κουλακιώτη σάς προσκαλούν στην παρουσίαση της συλλογής διηγημάτων φαντασίας με τίτλο “Σεληνοφώτιστες Ιστορίες”την Τρίτη, 17 Οκτωβρίου, στις 19:00, στο καφέ ΑίτιονΤζιραίων 8, Αθήνα. 

 

 

 

 

Σε αυτή τη συλλογή διηγημάτων θα διαβάσετε για την απελευθερωτική δύναμη της τιμωρίας και την κατάρα της ελεύθερης βούλησης. Για τους τόνους αίµατος που χύνονται στον δρόµο προς την υπέρτατη λύτρωση. Για τον έρωτα και τον τρόμο που συνυπάρχουν, αλληλοτροφοδοτούνται και θυµίζουν τι σηµαίνει να είσαι άνθρωπος, ακόµα και µε εξωγήινο αίµα στις φλέβες σου. Για τα πλάσµατα που ζουν (εργάζονται, κερδίζουν χρήµατα, πίνουν καφέ) ανάµεσά µας, για την τέλεια σύζευξη του σκοταδιού µε το φως και τέλος για τα εύθραυστα όρια ανάµεσα στην ελληνική αστική πραγµατικότητα και την εφιαλτική πανανθρώπινη φαντασία.

 

Η Αµαλία Κουλακιώτη γεννήθηκε και µεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Ιστορία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήµιο και στη συνέχεια φοίτησε στο Εργαστήρι Επαγγελµατικής Δηµοσιογραφίας στην Αθήνα. Εργάστηκε ως αρθρογράφος σε γνωστές ενηµερωτικές ιστοσελίδες, ενώ είναι κάτοχος µεταπτυχιακού από το Πανεπιστήµιο του Stirling της Σκοτίας µε θέµα τις εκδόσεις. Κείµενά της έχουν δηµοσιευθεί σε εφηµερίδες και ιστοσελίδες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Οι «Σεληνοφώτιστες Ιστορίες» είναι το πρώτο της βιβλίο.

 

Οι “Σεληνοφώτιστες Ιστορίες” κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Πηγή

 

Website Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή

Facebook Page

Meta Capsule

Cake Baker / Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών / Η τσιπούρα είναι ιχθυοκαλλιέργειας.

No Comments

Post a Comment