Σαμπρίνα, η έφηβη μάγισσα | Η μεγάλη επιστροφή - The Daily Owl
fade
34898
post-template-default,single,single-post,postid-34898,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Σαμπρίνα, η έφηβη μάγισσα | Η μεγάλη επιστροφή

Η σειρά Riverdale, που ήδη διανύει την 2η σεζόν της, αποτελεί μια μεγάλη επιτυχία του CW, έχοντας μεταφέρει στη μικρή οθόνη το Archieverse, ένα σύμπαν “εφηβικό” που όμως δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από την πιο καλογυρισμένη σύγχρονη σαπουνόπερα με στοιχεία κλασικών teenage dramas που συναντούν το Twin Peaks. 

 

 

 

Ο δημιουργός της σειράς Roberto Aguirre-Sacasa και ο σκηνοθέτης Lee Toland Krieger ανέλαβαν να δημιουργήσουν τη νέα σειρά που βασίζεται σε έναν ιδιαίτερα αγαπημένο χαρακτήρα κόμικ, την έφηβη μάγισσα Σαμπρίνα. Η εν λόγω σειρά δεν θα έχει, βέβαια, καμία απολύτως σχέση με την κωμωδία Sabrina, the Teenage Witch, που προβλήθηκε το χρονικό διάστημα 1996-2003 με πρωταγωνίστρια τη Melissa Joan Heart. Η νέα σειρά με πρωταγωνίστρια τη μάγισσα Σαμπρίνα θα βαδίζει στα χνάρια του “Εξορκιστή” και θα επικεντρώνεται στην προσπάθεια της ηρωίδας να συμφιλιώσει τη διττή φύση της απέναντι στις σκοτεινές δυνάμεις που απειλούν την ίδια και τον πραγματικό κόσμο. 

 

Η σειρά βρίσκεται ήδη στο στάδιο της παραγωγής και θα αποτελείται από τουλάχιστον 2 σεζόν και συνολικά 20 επεισόδια που θα προβληθούν στο Netflix. 

 

 

MetaMeta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment