7 + 1 πράγματα που θα δούμε φέτος το χειμώνα στo Cap Cap του Ελληνικού - The Daily Owl
fade
36362
post-template-default,single,single-post,postid-36362,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

7 + 1 πράγματα που θα δούμε φέτος το χειμώνα στo Cap Cap του Ελληνικού

O Cap Cap, o Ποντικός με τον Γαλάζιο Φιόγκο, παρουσιάζει το νέο μενού του, The 9 ¾ Menu, και σας προσκαλεί σε μια μοναδική γευστική και αισθητική εμπειρία με έμπνευση τον μαγικό κόσμο του Χάρι Πότερ. Για πρώτη φορά στην ιστορία του Cap Cap, το Σπίτι του Ποντικού στο Αιγάλεω και ο Κήπος των Θαυμάτων στο Ελληνικό μεταμορφώθηκαν όπως δεν έχουν παρουσιαστεί ποτέ ξανά στο κοινό.

 

 

 

 Το Cap Cap στο Ελληνικό υποδέχτηκε τη νέα χαριποτερική θεματική το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου. Αυτά είναι τα 7 +1 πράγματα που θα δούμε φέτος το χειμώνα στον Κήπο των Θαυμάτων! 

 

 

 

 

Κήπος Βοτανολογίας 

 

 

Η περιπλάνηση του επισκέπτη ξεκινάει από τον Κήπο Βοτανολογίας του Χόγκουαρτς, όπου η καθηγήτρια Πομόνα Σπράουτ ετοιμάζεται να διδάξει στους μαθητές πώς μεταφυτεύονται με ασφάλεια οι Μανδραγόρες. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Flourish and Blott’s 

 

 

Η περιπλάνηση συνεχίζεται στη Διαγώνιο Αλέα, με πρώτη στάση το βιβλιοπωλείο Flourish and Blott’s για την αγορά των απαραίτητων βιβλίων για τη φοίτηση στο Χόγκουαρτς!

 

 

 

 

 

 

 

 

Honeyduke’s

 

 

 

Επόμενη στάση είναι, βέβαια, το ζαχαροπλαστείο Honeydukes για την προμήθεια Μαγικών Φασολιών σε Όλες τις Γεύσεις! 

 

 

Madam Malkin’s

 

 

Μια επίσκεψη στο ραφείο της Madam Malkin είναι απαραίτητη πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς στο Χόγκουαρτς!

 

 

 

Το Δωμάτιο του Γκρίφιντορ

 

 

Η τελευταία στάση γίνεται στο Δωμάτιο του Γκρίφιντορ, όπου οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν τα Giant Cakes των Κοιτώνων του Χόγκουαρτς, τα cupcakes σε όλες τις γεύσεις, τα skillet cookies βουτυρομπύρας και πολλές νέες γλυκιές μαγικές λιχουδιές που θα συνεχίσουν το ταξίδι τους στις λογοτεχνικές τοποθεσίες του μαγικού κόσμου του Χάρι Πότερ. Οι λάτρεις των αλμυρών γεύσεων θα μπορούν να απολαύσουν τις πίτες της Μόλι, τις σαλάτες από τον Κήπο Βοτανολογίας και τα σάντουιτς των μάγων, ενώ τα Ξωτικά του Cap Cap θα σερβίρουν κλασικά μαγικά φίλτρα, όπως η βουτυρομπύρα, αλλά και νέες γεύσεις εμπνευσμένες από τον αγαπημένο φανταστικό κόσμο του Αγοριού που Επέζησε.

 

 

 

 

Cap Cap – Το Σπίτι του Ποντικού με τον Γαλάζιο Φιόγκο: Πανόρμου 26, 122 42, Αιγάλεω, τηλ: 210 59 04 116

Cap Cap – O Kήπος των Θαυμάτων: Λεωφ. Ιασωνίδου 10, 16 777, Ελληνικό, τηλ: 210 96 45 008

MetaMeta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment