Δείτε την πρώτη φωτογραφία του Tom Hardy στο ρόλο του Venom - The Daily Owl
fade
35588
post-template-default,single,single-post,postid-35588,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Δείτε την πρώτη φωτογραφία του Tom Hardy στο ρόλο του Venom

Tom Hardy είναι το νέο πρόσωπο του Sony Marvel Universeκαθώς θα υποδυθεί τον Eddie Brock, aka Venom, στην ομότιτλη ταινία της οποίας τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει. 

 

Ο Venom/ Eddie Brock, ο villain του Marvel-ικού σύμπαντος, είναι ένας φωτογράφος που αποκτά υπερφυσικές ικανότητες λόγω της επαφής του με εξωγήινους και αρχικά έχει σκοπό να καταστρέψει τον Spider-Man. Η ταινία δεν θα αποτελεί spin-off του Spider-Man, αλλά θα εντάσσεται στο νέο σύμπαν της Marvel, όπως μάθαμε γι’ αυτό στο Captain America: Civil War. 

 

Σύμφωνα με δηλώσεις του σκηνοθέτη Ruben Fleischer, η ταινία βασίζεται στη σειρά κόμικς The Lethal Protector και Planet of the Symbiotes, ενώ η παρουσίαση του χαρακτήρα θα είναι πολύ κοντά σε αυτόν των κόμικς. 

 

Σύμφωνα με το Variety οι συμπρωταγωνιστές του Tom Hardy στην ταινία Venom θα είναι, εκτός της Michelle Williams που ήδη έχει ανακοινωθεί, οι Riz Ahmed, Jenny Slate και Woody Harrelson. Προς το παρόν δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες για τον ρόλο του τελευταίου. H Michelle Williams πάντως θα υποδυθεί μια εισαγγελέα, η οποία θα συνδεθεί και ερωτικά με τον πρωταγωνιστή. 

 

Μέχρι την πρεμιέρα, που θα γίνει στις 5 Οκτωβρίου, ας δούμε την πρώτη φωτογραφία του πρωταγωνιστή από τα γυρίσματα. 

 

 

 

MetaMeta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment