Όλα όσα γνωρίζουμε για τη νέα σειρά του Netflix με πρωταγωνίστρια την έφηβη μάγισσα Sabrina - The Daily Owl
fade
35384
post-template-default,single,single-post,postid-35384,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Όλα όσα γνωρίζουμε για τη νέα σειρά του Netflix με πρωταγωνίστρια την έφηβη μάγισσα Sabrina

Το Archieverse, το “εφηβικό” σύμπαν με πρωταγωνιστές τους μαθητές του γυμνασίου Riverdale αναμένεται σύντομα να εμπλουτιστεί σύντομα με τη νέα σειρά του Netflix και του CW, που θα φέρουν στις οθόνες μας τις περιπέτειες της έφηβης μάγισσας Sabrina, με έμπνευση τη σειρά κόμικ Chilling Adventures of Sabrina. Δημιουργός της σειράς είναι ο Roberto Aguirre-Sacasa και σκηνοθέτης ο Lee Toland Krieger. 

 

Σύμφωνα με το The Hashtag Show, στη σειρά θα εμφανιστούν όλα τα μέλη της οικογένεια Spellman. Η θεία Hilda θα είναι πιο γλυκιά και προσηνής, ενώ η θεία Zelda θα ασχολείται περισσότερο με τη σκοτεινή μαγεία. Η πρωταγωνίστρια, δυναμική, παθιασμένη και ατρόμητη, θα έχει μόλις ξεκινήσει την εκπαίδευσή της ως μάγισσα και έτσι θα καταβάλει μεγάλη προσπάθεια να συμφιλιωθεί με τη διττή φύση της απέναντι στις σκοτεινές δυνάμεις που θα απειλούν την ίδια και τον πραγματικό κόσμο. Στη σειρά θα εμφανιστεί και ένας νέος χαρακτήρας, ο Βρετανός ξάδερφος της Sabrina, Ambrose, ένας έξυπνος μάγος που ειδικεύεται στη νεκρομαντεία. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Sabrina θα είναι η 18χρονη Kiernan Shipka, την οποία γνωρίσαμε πρώτη φορά στο Mad Men, όπου είχε υποδυθεί τη μικρή Sally Draper. 

 

 

 

Σύμφωνα με την Melissa Joan Heart, πρωταγωνίστρια της κωμωδίας Sabrina, the Teenage Witch, που προβλήθηκε το χρονικό διάστημα 1996-2003, η νέα σειρά θα θυμίζει αρκετά τη σειρά του Joss Whedon Buffy The Vampire Slayer και θα είναι αρκετά σκοτεινή στην προσέγγιση της μαγείας. 

 

 

 

 

Το πρώτο concept art για τη σειρά The Chilling Adventures of Sabrina κυκλοφόρησε πρόσφατα και παραπέμπει άμεσα στην αισθητική του ομότιτλου κόμικ. 

 

Η παραγωγή της σειράς, που θα αποτελείται από τουλάχιστον 2 σεζόν και συνολικά 20 επεισόδια, θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο. 

 

 

Meta Capsule

Cake Baker / Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών / Η τσιπούρα είναι ιχθυοκαλλιέργειας.

No Comments

Post a Comment