Όσα γνωρίζουμε για το sequel του ΙΤ - The Daily Owl
fade
34309
post-template-default,single,single-post,postid-34309,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Όσα γνωρίζουμε για το sequel του ΙΤ

Μετά την τεράστια εισπρακτική επιτυχία της κινηματογραφικής μεταφοράς του βιβλίου του Stephen King ITοι φανς του συγγραφέα ανά τον κόσμο περιμένουν με αγωνία να παρακολουθήσουν το δεύτερο κεφάλαιο, που ολοκληρώνει την τρομακτική ιστορία ενηλικίωσης των μελών του Losers’ Club. Προς το παρόν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον σκηνοθέτη Andy Muschietty και την εταιρία παραγωγής βρίσκονται σε πολύ καλό στάδιο ενώ ο σεναριογράφος Gary Dauberman έχει ήδη υπογράψει για τη δεύτερη ταινία. Διαβάστε όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το sequel του ΙΤ.

 

 

 

Ευτυχώς δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε 27 ολόκληρα χρόνια για τη συνέχεια της ιστορίας, καθώς η πρεμιέρα θα γίνει στις 6 Σεπτεμβρίου 2019. Σύμφωνα με δηλώσεις του Muschietti, το σενάριο θα είναι έτοιμο τον Ιανουάριο και οι προετοιμασίες για τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Μάρτιο. Η διαδικασία πρέπει να ξεκινήσει άμεσα, καθώς τα παιδιά μεγαλώνουν γρήγορα και το sequel της ταινίας θα περιλαμβάνει σκηνές με flashbacks, όπως έχει διευκρινίσει ο σκηνοθέτης. 

 

Στο μεταξύ θα ξεκινήσει η επιλογή των ηθοποιών που θα ενσαρκώσουν τους χαρακτήρες της πρώτης ταινίας σε μεγάλη ηλικία, οι οποίοι ζουν στη δεκαετία του 1980. Πολλοί φανς θέλουν τη Jessica Chastain να ενσαρκώσει τη Beverly και τον Chris Pratt να πάρει το ρόλο του Ben. Η Chastain, πάντως, δήλωσε ότι θα το ήθελε, καθώς έχει συνεργαστεί ξανά με τον Muschetti. Αρκετοί νέοι χαρακτήρες θα κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στο sequel, με βασικούς τη σύζυγο του Bill, Audra, και τον σύζυγο της Beverly, Tom. Ο Bill Skarsgård, φυσικά, θα επιστρέψει ως Pennywise

 

Η δεύτερη ταινία θα παρουσιάζει διαφοροποιήσεις από το βιβλίο, όπως εξάλλου έγινε και με την πρώτη. Σε γενικές γραμμές, η υπόθεση αναμένεται να είναι η εξής:

 

Μετά τα γεγονότα του πρώτου κεφαλαίου, η παρέα διαλύεται και όλοι φεύγουν από το Derry με την εξαίρεση του Mike, ο οποίος αναλαμβάνει να παρακολουθεί τυχόν βίαιη δραστηριότητα η οποία σηματοδοτεί την επιστροφή του Pennywise. Πολλά χρόνια μετά, όταν τα μέλη της παρέας έχουν πλέον ενηλικιωθεί, ο Mike υποπτεύεται ότι ο κλόουν έχει κάνει την επιστροφή του. Έτσι, έρχεται σε επαφή μαζί τους και τους φέρνει στο Derry για να αντιμετωπίσουν όλοι μαζί το παιδικό τους τραύμα. 

 

 

Το πρώτο trailer του sequel του ΙΤ αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2018. 

 

 

Πηγή

Meta CapsuleMeta Capsule

Cake Baker / Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών / Η τσιπούρα είναι ιχθυοκαλλιέργειας.

No Comments

Post a Comment