Ο George R.R. Martin μίλησε για τις spin-off σειρές του Game of Thrones - The Daily Owl
fade
30553
post-template-default,single,single-post,postid-30553,single-format-gallery,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Ο George R.R. Martin μίλησε για τις spin-off σειρές του Game of Thrones

Με ένα ποστ στο προσωπικό του blog, ο George R.R. Martin ξεκαθάρισε σε μεγάλο βαθμό το τοπίο σχετικά με τις spin-off σειρές του Game of Thrones. Από την ημέρα που κυκλοφόρησε η είδηση ότι υπάρχουν ήδη 4 σχετικές ιδέες, οι φανς προσπαθούσαν να μαντέψουν το περιεχόμενό τους, αλλά μάλλον κανείς δεν το κατάφερε. 

 

 

3c814-got2

 

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον ίδιο τον συγγραφέα του Τραγουδιού του Πάγου και της Φωτιάς, καμία από τις σειρές αυτές δεν θα αφορά σε χαρακτήρες που ήδη έχουν παρουσιαστεί στη saga. Χαρακτηριστικά έγραψε ότι δεν θα είναι όπως το Joey και τα Friends, καθώς δεν θα ακολουθείται η πορεία ενός χαρακτήρα μετά τη βασική πλοκή της κύριας σειράς. 

 

Επίσης, σύμφωνα με τον Martin, υπάρχει και μια 5η ιδέα για σειρά, ενώ ο ίδιος ασχολείται σε διαφορετικό βαθμό ανάμειξης και με τις 4 ιδέες, κάθε μία από τις οποίες έχει αναλάβει και ένας διακεκριμένος σεναριογράφος. 

 

Κάθε ένας από τους σεναριογράφους τον έχει επισκεφτεί στο σπίτι του στη Santa Fe και έχει δουλέψει μαζί του τις ιδέες του, συζητώντας μεταξύ άλλων και την ιστορία του Westeros, από την οποία αντλούνται όλα τα απαραίτητα στοιχεία της μυθολογίας που θα περιλαμβάνει κάθε ιδέα. 

 

 

 

-Game-Of-Thrones-game-of-thrones-37233783-500-200

 

Καμία από τις ιδέες που υπάρχουν ως τώρα δεν αφορά στον Περιπλανώμενο Ιππότη, παρότι αυτό θα άρεσε πολύ στον Martin. Αναφερόμενος σε αυτό, παραδέχτηκε ότι “όλοι γνωρίζουμε πόσο αργός είμαι στο γράψιμο και πόσο γρήγορα κινούνται τα πράγματα σε μια τηλεοπτική σειρά“. Ανέφερε δε ότι έχει γράψει λίγες ιστορίες για να μπορέσει να βασιστεί πάνω τους μια σειρά και ότι δεν θέλει να συμβεί ξανά το ίδιο πράγμα όπως με το Game of Thrones, όπου η σειρά έχει ξεπεράσει τα βιβλία. 

 

Επίσης σύμφωνα με τον Martin καμία ιδέα spin-off σειράς δεν αφορά στην επανάσταση του Robert, καθώς, όπως συμπλήρωσε “μόλις τελειώσω το Τραγούδι του Πάγου και της Φωτιάς, θα γνωρίζετε κάθε σημαντικό γεγονός που συνέβη στην Επανάσταση“. 

 

 

MetaMeta

Cake Baker / Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών / Η τσιπούρα είναι ιχθυοκαλλιέργειας.

No Comments

Post a Comment