Ευχάριστα νέα για τους Nesbomaniacs | Ο Jo Nesbo έρχεται στην Αθήνα - The Daily Owl
fade
33245
post-template-default,single,single-post,postid-33245,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Ευχάριστα νέα για τους Nesbomaniacs | Ο Jo Nesbo έρχεται στην Αθήνα

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο o Jo Nesbo, ένας από τους πιο πολυδιαβασμένους συγγραφείς αστυνομικής λογοτεχνίας, θα θα επισκεφτεί την χώρα μας και συγκεκριμένα τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στις 17 Οκτωβρίου. 

 

Ο Nesbo, διαθέτει φανατικούς αναγνώστες σε περισσότερες από 50 χώρες και είναι δημιουργός του Χάρι Χόλε, ενός από τους πιο διάσημους λογοτεχνικούς αντιήρωες της εποχής μας, θα επισκεφθεί τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στο πλαίσιο του εορτασμού των 20 ετών από την έκδοση του πρώτου του μυθιστορήματος. 

 

Η εκδήλωση που θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα, στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης, διοργανώνεται σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, την Πρεσβεία της Νορβηγίας και το Νορβηγικό Ινστιτούτο Αθηνών. 

 

 

 

 

Λίγες μέρες πριν ο Jo Nesbo συναντήσει το κοινό του, θα πραγματοποιηθεί στις 11 Οκτωβρίου -και πάλι στη Στέγη- η επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας της Universal «Ο Χιονάνθρωπος», που είναι βασισμένη στο ανατριχιαστικό ομώνυμο μυθιστόρημά του, με τον Michael Fassbender στο ρόλο του επιθεωρητή Χάρι Χόλε και σε σκηνοθεσία του Tomas Alfredson. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 12 Οκτωβρίου από την UIP.

 

Η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών: Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 107, Αθήνα.

 

Πηγές

 

NightMareNightMare

Λογοπλάστρια από την λίγες/ Once a dreamer always a dreamer/ Ντισνεϊολόγος/ Σοκολάτρης

No Comments

Post a Comment