Νέος κινηματογραφικός ρόλος για τον Gary Oldman - The Daily Owl
fade
41741
post-template-default,single,single-post,postid-41741,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Νέος κινηματογραφικός ρόλος για τον Gary Oldman

O Gary Oldman θα εμφανιστεί στο νέο ψυχολογικό θρίλερ του Joe Wright με τίτλο The Woman in the WindowΟι δυο άντρες συνεργάστηκαν στην ταινία The Darkest Hour, για τον ρόλο του στην οποία ο Oldman κέρδισε το Όσκαρ Α΄ Ανδρικού Ρόλου, ερμηνεύοντας τον Sir Winston Churchill. 

 

 

Στη νέα αυτή ταινία ο Oldman θα πρωταγωνιστήσει μαζί με την Amy Adams, σε σενάριο το οποίο προσαρμόζει από το ομότιτλο μυθιστόρημα του A.J. Finn ο Tracy Letts. 

 

H υπόθεση αφορά σε μια γυναίκα που πάσχει από σοβαρότατη αγοραφοβία και πλέον δεν βγαίνει από το διαμέρισμά της. Η ίδια, όμως, θα γίνει μάρτυρας ενός εγκλήματος, για τα γεγονότα του οποίου δεν την πιστεύει κανείς.

MetaMeta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment