Η πρώτη φωτογραφία από τη νέα σειρά του BBC "Little Ladies" - The Daily Owl
fade
33606
post-template-default,single,single-post,postid-33606,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Η πρώτη φωτογραφία από τη νέα σειρά του BBC “Little Ladies”

Η μεταφορά του βιβλίου της Αμερικανίδας Louisa May Alcott στη μικρή οθόνη ανακοινώθηκε πρόσφατα από το BBC και το PBS. Το βιβλίο εκδόθηκε το 1868 και διαδραματίζεται στον Αμερικανικό Εμφύλιο Πόλεμο. Η ιστορία αφηγείται τη ζωή τεσσάρων αδελφών, της Jo, της Meg, της Beth και της Amy March, από τα παιδικά τους χρόνια ως την ενηλικίωση. Με τον πατέρα τους να βρίσκεται στο μέτωπο, τα κορίτσια μαθαίνουν να διαχειρίζονται την καθημερινότητα του πολέμου μέσα από την απώλεια, καθώς βιώνουν τις πρώτες τους ερωτικές συγκινήσεις. 

 

 

Kathryn Newton, Willa Fitzgerald, Maya Hawke και Annes Elwy στην πρώτη επίσημη φωτογραφία της νέας σειράς του BBC One

 

 

Η Heidi Thomas (Call the Midwife) είναι η σεναριογράφος της σειράς την οποία θα σκηνοθετήσει η Vanessa Caswill (Thirteen). Τα γυρίσματα της σειράς, που θα αποτελείται από τρία επεισόδια, ξεκίνησαν τον περασμένο Ιούλιο. 

 

Τις αδερφές March θα υποδυθούν τέσσερις νέες ηθοποιοί, οι Maya Hawke, η Willa Fitzgerald, η Annes Elwy και η Kathryn Newton. Η Angela Lansbury θα υποδυθεί την θεία τους, ενώ μαζί της θα πρωταγωνιστήσουν οι Emily Watson και Michael Gambon. 

 

Το βιβλίο έχει μεταφερθεί αρκετές φορές στην τηλεόραση και το σινεμά, με διασημότερη την ταινία του 1994, όπου πρωταγωνιστούσαν οι Winona Ryder, η Claire Danes και η Kirsten Dunst. 

 

MetaMeta

Cake Baker / Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών / Η τσιπούρα είναι ιχθυοκαλλιέργειας.

No Comments

Post a Comment