Η Millie Bobby Brown μετακομίζει στη Baker Street! - The Daily Owl
fade
35553
post-template-default,single,single-post,postid-35553,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Η Millie Bobby Brown μετακομίζει στη Baker Street!

H πρωταγωνίστρια του Stranger Things Millie Bobby Brown θα πρωταγωνιστήσει σε μια νέα σειρά ταινιών που θα βασιστούν στα βιβλία της Nancy Springer The Enola Homes Mysteries, υποδυόμενη την αδερφή του διάσημου ντετέκτιβ Sherlock Holmes. Σύμφωνα με το Deadline η Millie Bobby Brown θα είναι και παραγωγός του νέου franchise που θα επικεντρώνεται στην προσπάθεια της Enola να βγει από τη σκιά του μεγάλου της αδερφού. 

 

 

 

Η Nancy Springer έγραψε έξι βιβλία για την Enola Holmes, με τίτλους The Case of the Missing Marquess (2006), The Case of the Left-Handed Lady (2007), The Case of the Bizarre Bouquets (2008), The Case of the Peculiar Pink Fan (2008), The Case of the Cryptic Crinoline (2009) και The Case of the Gypsy Goodbye (2010). Τα βιβλία περιλαμβάνουν διάφορους χαρακτήρες από τα βιβλία του Sir Arthur Conan Doyle, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται οι Dr Watson, Lestrange και Mycroft Holmes. H ιστορία της Enola, που είναι 20 χρόνια νεότερη του Sherlock, θα ξεκινήσει μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση της μητέρας της. 

 

Καθώς η Brown θα πρωταγωνιστήσει και στην 3η σεζόν Stranger Things, η έναρξη της παραγωγής αναμένεται να ξεκινήσει αργότερα μέσα στη χρονιά. 

 

MetaMeta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment