Μια φορά και έναν καιρό | Η μυστική ιστορία των Χριστουγέννων έγινε τραγούδι - The Daily Owl
fade
34349
post-template-default,single,single-post,postid-34349,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Μια φορά και έναν καιρό | Η μυστική ιστορία των Χριστουγέννων έγινε τραγούδι

Εσύ γνωρίζεις τη μυστική ιστορία που κρύβουν τα Χριστούγεννα; Οι REC μπήκαν ξανά στο studio μαζί με νότες και στίχους και αποφάσισαν να στολίσουν με αυτά το φετινό τους χριστουγεννιάτικο δέντρο και ο Cap Cap, ο Ποντικός με τον Γαλάζιο Φιόγκο, ανέλαβε το ρόλο του βοηθού σε αυτό το μαγικό εγχείρημα.

 

Το αγαπημένο συγκρότημα και το Cap Cap ένωσαν τις δυνάμεις τους με σκοπό να μας αποκαλύψουν – για πρώτη φορά – μία μυστική ιστορία που κρύβεται πίσω από τα Χριστούγεννα. Μια ιστορία που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι, μια ιστορία που θα θυμόμαστε για πολλά χρόνια…

 

Το νέο χριστουγεννιάτικο τραγούδι των REC και του Cap Cap  σε μουσική του Άρη Λουμάκη και στίχους του Δημήτρη Μεργούπη και του Άρη Λουμάκη, θα κυκλοφορήσει σύντομα, ενώ τα πρώτα γυρίσματα του βίντεο κλιπ πραγματοποιήθηκαν στις 8 Νοεμβρίου, στο Σπίτι του Ποντικού με τον Γαλάζιο Φιόγκο, στο Αιγάλεω. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μετράμε, λοιπόν, αντίστροφα, καθώς απομένουν μόλις 44 μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα! Μείνετε συντονισμένοι στην Ημερήσια Κουκουβάγια για νέα από την πιο μαγική συνεργασία ανάμεσα στους REC και το Cap Cap!

 

 

 

*Photo Credits: Άρης Λουμάκης 

MetaMeta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment