Κυκλοφόρησε η νέα έντυπη Ημερήσια Κουκουβάγια! - The Daily Owl
fade
33167
post-template-default,single,single-post,postid-33167,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Κυκλοφόρησε η νέα έντυπη Ημερήσια Κουκουβάγια!

Η Ημερήσια Κουκουβάγια, η εφημερίδα των μάγων που μιλούν ελληνικά, φέρνει καθημερινά στην οθόνη σας όλα τα νέα από τον κόσμο του φανταστικού, εκεί όπου η μαγεία «κλείνει το μάτι» στην πραγματικότητα. Νέα για τον πολιτισμό, το σινεμά, την τηλεόραση, τη λογοτεχνία και το θέατρο και τα φανταστικά σύμπαντα, στήλες απόψεων και ρεπορτάζ από τις μαγικές ζώνες παρουσιάζονται καθημερινά στις ηλεκτρονικές της σελίδες.

 

 

 

 

Η νέα έντυπη Ημερήσια Κουκουβάγια μόλις κυκλοφόρησε με νέα από τον κόσμο του φανταστικού και θέμα How to Live Like a Wizard! Αναζητήστε την στο Cap Cap του Αιγάλεω και του Ελληνικού, καθώς και στα καταστήματα Bubbletale.

 

 

 

 

Σημεία διανομής:

Cap Cap Αιγάλεω: Πανόρμου 26, 122 42, Αιγάλεω

Cap Cap Ελληνικό: Λεωφ. Ιασωνίδου 10, 16 777, Ελληνικό

 

Καταστήματα Bubbletale

Αθήνα: Αιόλου 17

Αιγάλεω: Πανόρμου 8

Γλυφάδα: Γιαννιτσοπούλου 3

Καλλιθέα: Σιβιτανίδου 18

METRO MALL: Λ.Βουλιαγμένης 276

Νέα Σμύρνη25ης Μαρτίου 25

ΠειραιάςΠραξιτέλους και Σωτήρος Διός 29

Κηφισιά: Κασσαβέτη 13

MetaMeta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment